EĞİTİM

EĞİTİM Haberleri

Dekan ATAÇ Bilim Fuarı´nda

Dekan ATAÇ Bilim Fuarı´nda

Akhisar Ülkü Ortaokulu TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarını bu yıl üçüncü kez gerçekleştirdi.

Akhisar Ülkü Ortaokulu TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarını bu yıl üçüncü kez gerçekleştirdi.65 öğrencinin görev aldığı fuarda 20 proje sergilendi.

Açılışına CBÜ Demirci Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Ahmet ATAÇ  ve Manisa Milli Eğitim Müdürlüğü TÜBİTAK projeleri Sorumlusu Mine AYYILDIZ´ın  katıldığı bilim fuarına  ilçemizdeki okul müdürleri ve öğrenciler de ziyarette bulundu. Velilerin de yoğun katılım gösterdiği sergi gün boyunca ziyarete açık bulundu. Prof.Dr. ATAÇ tüm projelerle yakından ilgilendi. Yaptığı konuşmada öğrencileri buluş yapmaya,akıllarındaki projeleri hayata geçirmek için adım atmaya teşvik etti.Hayatlarını değiştirebilecek gelişmelerin böyle etkinliklerle gün yüzüne çıkacağını söyleyen ATAÇ öğrencilerden  ?Başımıza güzel icatlar çıkarın.? temennisinde bulundu.Ayrıca Ülkü Ortaokulundaki Robotik Kodlama sınıfını da gezen ATAÇ,öğrencilerin bilimle iç içe olduğu böyle ortamlardan memnuniyet duyduğunu ve güzel bir uygulama olduğunu belirtti.

Okul Müdürü Cafer Tetik, emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlere teşekkür ederek Ülkü Ortaokulunun adını güzel etkinliklerle duyurmanın haklı gururunu yaşadıklarını belirtti. Proje sorumlusu Ömer YAMAN, bilim fuarına olan ilgiden ve öğrencilerin mutluluğundan memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

 


Haber Kaynak : haber merkezi


İL GENELİNDE OKUL PANSİYONLARINDA DENETİMLER GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

AKHİSAR KENDİN YAP ATÖLYESİ UNUTULMAZ BİR KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

AKHİSAR’A YENİ MESLEK LİSESİ KAZANDIRILIYOR

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ'NDEN BİRLEŞTİRİLMİŞ SINIFLI OKULLARA ZİYARET

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ERDEM YIRCALI ANAOKULUNU ZİYARET ETTİ

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI HUKUK HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRÜ'NDEN AKHİSAR ZİYARETİ

YAPIMI VE GÜÇLENDİRME ÇALIŞMALARI DEVAM EDEN OKULLAR YERİNDE İNCELENDİ