DenizBank´tan Üreticilere Hasat Destek kredisi

DenizBank´tan Üreticilere	Hasat Destek kredisi

DenizBank´tan Üreticilere 0.99 ile 36 aya kadar avantajlı Hasat Destek kredisi fırsatı

DenizBank´tan Üreticilere 0.99 ile 36 aya kadar avantajlı Hasat Destek kredisi fırsatı

Üreticinin ihtiyaçlarına yönelik özel çözümler geliştiren DenizBank avantajlı kredi fırsatını hizmete aldı. Hayvancılık kredisi kampanyası ile üreticilerimiz aylık % 0.99 faiz oranı ve 36 aya varan vadelerle ihtiyaçlarını rahatça karşılayabilecek.   

Çiftçinin bankası DenizBank, sunduğu pratik finansal çözümler ile üreticinin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Banka bu çerçevede hizmete aldığı hasat destek kredisi kampanyası ile aylık % 0,99 faiz oranı ve 36 aya varan vadelerle avantajlı kredi imkanı sunuyor.

?Tarım ve hayvancılık sektörüne desteği milli mesele olarak görüyoruz?

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan DenizBank Akhisar Çiftçievi Şube müdürü Mehmet ÜZ  şunları söyledi; ?Gıdanın üretildiği, istihdam olanağı sunan, ulusal gelire ve ihracata önemli katkı sağlayan tarım ve hayvancılık sektörüne desteği milli mesele olarak görüyoruz. Tarımın finansmanı konusunda sadece Türkiye´de değil dünyada da en büyük know-how´a sahip bankalardan biriyiz. Her türlü tarımsal ihtiyacı karşılayabilecek geniş ürün yelpazemiz ile Türkiye´nin 81 ilinde hizmet veriyoruz. Üreticilerimizin işlerini kolaylaştırmak hedefiyle hayata geçirdiğimiz yenilikçi kredimiz ile soframızdaki ekmeği borçlu olduğumuz çiftçimize destek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu yöndeki çalışmalarımız artarak devam edecek?.

 

 


Haber Kaynak : haber merkezi


ALKOLLÜ İÇKİ SATILAN MEKANLARDA DENETİM YAPILDI

BAŞKAN DUTLULU’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

BAŞKAN ZEYREK, İLK ENCÜMEN TOPLANTISINA KATILDI

POLİS MEMURLARINA SORUŞTURMA AÇILDI, MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜNEYSE ADLİ TAHKİKAT BAŞLATILDI

HALİL MANDACI İLKOKULU MENDİL KAPMACADA İLÇE BİRİNCİSİ

MUHTARLAR MAZBATALARINI ALDI

ZEYTİN ÜRETİCİLERİ İLAÇLAMAYA KARŞI UYARILDI