SPOR

SPOR Haberleri

DEPLASMAN DEVLERİ

DEPLASMAN DEVLERİ

Türkiye Basketbol Ligi(TBL) ekiplerinden Akhisar Belediyesi Basketbol takımı deplasmanda Global Connect Travel Düzce´yi 79-92 mağlup etti.

TBL 2020-2021 sezonun ilk karşılaşması olmasına rağmen sağlık sorunları ile ertelenen mücadele, 11 Kasım Çarşamba günü Kalıcı Konutlar Merkez Spor Salonu´nda saat 17.00´de oynandı. Kadrosunda ve teknik ekibinde sezon başında değişikliğe giderek, genç ve yeni isimlerle yoluna devam eden Akhisar Basket, Düzce deplasmanında rakibi üzerinde baskı kurmayı başardı ve ilk yarıya 17 sayılık üstünlükle kapattı. İlk ve ikinci çeyrekte parkede en dikkat çeken isim Troy Franklin oldu.  3. Çeyrekte ev sahibi ekip Akhisar defansını kırıp sayı farkını azaltmaya çalışsa da Yeşil Devler´in 7 sayılık üstünlüğü ile dördüncü periyoda girildi.  Üçüncü çeyrek sonucunda skor tabelasında ev sahibi ekip 63, Akhisar Basket ise 70 sayıya sahipti. Son periyodda Akhisar Basket tekrar üstünlüğünü hissettirdi. Karşılaşma sonunda Yeşil Devler 13 sayı fark ve 79-92´lik skorla mücadeleden galip ayrıldı. Ev sahibi ekip mücadeleden mağlup ayrılıp 1 puan alarak ligde ikinci sırayı alırken Akhisar Belediyesi Basketbol takımı aldığı 2 puanla 5 sayıya yükselip 8. sıraya yerleşti.

Mücadelenin en skorer ismi 21 sayı ile Troy Franklin JR olurken 18 sayı ile Marvin Hılton Jefferson onu takip etti. Deplasmanda henüz yenilgi görmeyen Yeşil Devler 14 Kasım Cumartesi günü 90. Yıl Spor Salonu´nda Yalovaspor deplasmanına gidecek. Uzun bir aranın ardından Akhisar Basket 18 Kasım´da kendi evinde mücadele edecek.


Haber Kaynak : Rüstem Savaş


OKUL SPORLARI ARTİSTİK CİMNASTİK İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI YAPILDI

UMUTLAR SON 2 MAÇA KALDI

AKHİSARSPOR’DA DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP

AKHİSARSPOR BERABERE KALDI