DEPLASMAN HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR

DEPLASMAN HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR

TFF 1. Lig takımlarından Akhisarspor, 2020-2021 sezonu 2. hafta karşılaşmasında Royal Hastanesi Bandırmaspor´a konuk olacak.

Yeşil, siyahlı ekip 19 Eylül Cumartesi günü Bandırma 17 Eylül Stadyumu´nda oynanacak mücadeleye Akhisarspor Yılmaz Atabarut Spor Tesisi´nde çıktığı antrenmanlarla hazırlanıyor. Geçtiğimiz hafta TFF 1. Lig´in yeni temsilcilerinden Tuzlaspor ile 0-0 berabere kalan Akigolar Bandırma deplasmanına 3 puan parolasıyla gidecek. Mali sıkıntıları atlatma konusunda bir yandan sponsorluk anlaşmalarını sürdüren kulüp takımdan ayrılan tecrübeli isimlerin ardından gözleri üzerine toplamış ve genç isimler ile yoluna nasıl devam edecek denirken Tuzla karşısında oynadığı futbol ile ligin şampiyonluk yarışındaki takımlar arasına girebileceği mesajını verdi. Teknik Direktör Cem Kavçak yönetimindeki Akhisarspor, Bandırma karşısında 3 puanı hanesine yazdırarak, sezonun ilk karşılaşmalarında mağlubiyet almadan devam etmek istiyor.

MALİ SIKINTILAR AŞILIYOR

TFF 1. Lig takım temsilcisi Akhisarspor geçtiğimiz günlerde kulübün mali sorunlar ile karşı karşıya olduğunu ve sponsor arayışı içerisinde olduklarını yaptıkları basın toplantısı ile belirtmişlerdi. Köfteci Ramiz ve Dutlulu Yapı´nın ardından Gurme 212´nin de kulübe sponsor olmasıyla yeşil siyahlı renkler mali anlamda bir nebze daha rahatladı.


Haber Kaynak : Rüstem Savaş


TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP

AKHİSARSPOR BERABERE KALDI

MANİSA BBSK’DEN AKHİSAR BELEDİYESPOR’A DESTEK

50 YAŞ MASTERLARDAN AKHİSARSPOR’A ZİYARET

ORYANTİRİNG İL BİRİNCİLİĞİNDE ZEYNEP GÜLİN ÖNGÖR MTAL İMZASI

YENİŞEHİRLİOĞLU AVRUPA ŞAMPİYONU AKTÜRK’Ü MİSAFİR ETTİ