DEVLET HASTANESİNE İLAVE YOĞUN BAKIM ÜNİTESİ

DEVLET HASTANESİNE İLAVE YOĞUN BAKIM ÜNİTESİ

Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesinde mevcut yoğun bakımlara ilave olarak , 6 yataklı 2. Basamak yoğun bakım birimi daha hizmete açıldı.

Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesinde   mevcut yoğun bakımlara ilave olarak ,  6 yataklı 2. Basamak yoğun bakım birimi  daha hizmete açıldı. Mevcut 31 erişkin ve 6 yenidoğan  yoğun bakım yatak kapasitesi ,   bu ilaveyle 43 yoğun bakım yatak sayısına ulaştı.Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi kısıtlı fiziksel imkanlarına rağmen bölge hastanesi olmanın verdiği sorumlulukla , artan hizmet taleplerini karşılamak için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. İl Sağlık Müdürlüğü nezdinde,  Manisa ?da , yönetimi ve çalışkan personeliyle örnek hastane olarak gösterilen Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi; bu bağlamda halen hizmete devam eden 5 yataklı 1. Basamak , 20 yataklı 2. Basamak ve 6 yataklı 3. Basamak yoğun bakım birimlerine ,  yaklaşık 3 aydır devam eden çalışmalarla 6 yataklı 2. Basamak yoğun bakım birimini de ekledi.

Konuyla ilgili bilgisine başvurulan hastane başhekimi Op Dr Erol KARACA ? Bölge Hastanesi konumunda hizmet veren hastanemizde mevcut 31 erişkin  yoğun bakım yatağı artan hasta taleplerini karşılayamaz hale gelmişti. Yaptığımız değerlendirmelerle  tüm kısıtlı imkanlara rağmen proje oluşturduk ve  Sağlık Bakanlığımızdan alınan izinle gerekli çalışmalara başladık. Üç ay gibi kısa sürede tüm ekip arkadaşlarımızla canla başla çalışarak 6 yataklı 2. Basamak yoğun bakım birimini hastanemize kazandırdık. Yaklaşık 350.000 tl ye mal olan Yoğun Bakım Birimimiz ,   2 Temmuz Salı günü İl Sağlık Müdürlüğü ekiplerince tescil edildi. Ünitede hasta kabul ve tedavilerine başladık. Yeni yoğun bakım birimimizin tüm Akhisar ve bölge halkına hayırlı olmasını diliyorum. Birimin açılmasında emeği geçen ve özveriyle çalışan hastanemizin değerli personellerine , her türlü desteği esirgemeyen İl Sağlık Müdürlüğümüze  şükranlarımı sunuyorum? dedi.


Haber Kaynak : haber merkezi


ENERJİ SA'DAN OKUL ÖNCESİ EĞİTİME ANLAMLI DESTEK

DUTLULU “AKHİSARLILARIN DESTEĞİYLE BİZ BU SEÇİMİ KAZANACAĞIZ”

CUMHUR İTTİFAKI ADAYI ÖMER İŞÇİ'DEN ENGELSİZ YAŞAM ALANI MÜJDESİ

AKHİSAR’DA 461 SANDIKTA 138 BİN 841 SEÇMEN OY KULLANACAK

BAŞKAN DUTLULU, İFTARIN BEREKETİNİ AKHİSARLILARLA PAYLAŞIYOR

SELÇUK ÖZDAĞ CENGİZ ERGÜN’Ü MAL VARLIĞINI AÇIKLAMAYA DAVET ETTİ

HACET; “ŞANTİYELERDE, MÜHENDİSLERE YÖNELİK ŞİDDET SON BULSUN!”