DGYD´de Başkan Özen güven tazeledi

DGYD´de Başkan Özen güven tazeledi

Demokrat Gazeteciler ve Yazarlar Derneği 2. Olağan Genel Kurulu tek aday tek listeyle yapıldı.

Demokrat Gazeteciler ve Yazarlar Derneği 2. Olağan Genel Kurulu tek aday tek listeyle yapıldı. Gerçekleşen Genel Kurul sonucunda Dernek Başkanı Hakan Özen güven tazeledi. Özen, Basın emekçilerinin haklarını korumak 4. Kuvvet görevi gören basında ise tek devlet ve tek millet ülküsüne bağlı kalarak etik, ilke ve sorumluluk bilinciyle önemli faaliyetlere imza atmak için ara vermeden çalışmalarına devam ettiklerini kaydetti.

Demokrat Gazeteciler ve Yazarlar Derneği´nin 2. Olağan Genel Kurulu Optimus Cafe´de yapıldı. Gerçekleşen Genel Kurulda Dernek Başkanı Hakan Özen güven tazeleyerek bir kez daha Demokrat Gazeteciler ve Yazarlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilirken deneyimli Gazeteci ve TV Programcısı İsmail Aydın ise Teşkilatlanmadan Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine getirilirken Başkan Yardımcılıklarına Ümit Taydaş, Alaettin Yakın. Yönetim Kurulu Üyeliğine Osman Özbaş, Nezih Varol, Hasret Dilek Delier, Fatih Akova, Engin Uzun, Mehmet Ali Erbaş, Haşim Çelik, Bülent Hasgönüllü, Onur Çetinkaya, Mustafa Ali Öztürk seçildi. Denetim Kurulu Başkanlığına Seyfettin Ayakyay seçilirken Denetim Kurulu Üyeliğine Doğan Durgut, Kenan Yüceel, Baran Yaman, Orhan Kalkan ve Suat Örs seçildi. 

ŞOV DEĞİL HİZMET YAPIYORUZ

Divan Kurulu Başkanlığını İsmail Aydın´ın yaptığı Genel Kurulda kesin hesap bütçesinin ibrası ve onaylanmasının ardından tüm üyelerin desteğini alarak tekrar Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Gazeteci Hakan Özen şov değil hizmet peşinde olduklarını kaydetti.

AZİM, KARARLILIK VE GAYRETİMİZ DEVAM EDECEK

Demokrat Gazeteciler ve Yazarlar Derneği´ni ilk kurulduğu tarih olan 2014´te yola çıktıklarında bazı kesimlerin, ?Ne gereği var, ne yapabilecekler ki? gibi serzenişlerde bulunduklarını kaydeden Özen, ?Ne yapabileceğimizi Tek Millet İki Devlet Kardeşlik Projesi gibi uluslararası bir projeye ve çok önemli diğer faaliyetlere imza atarak gerçekleştirdik. Yeri geldi belki de en ihtiyaç duydukları anda eşimizden, çocuğumuzdan, ailemizden ayrı kalma pahasına sınırlı maddi imkanlarla ve değişik zorluklarla adeta boğuşarak önümüze koyduğumuz hedefe kenetlercesine hep birlikte yürüdük. Bu azim, kararlılık ve gayret Türkiye Gazeteciler Federasyonu Manisa Bölge Temsilciliğine, ardından da Türkiye Gazeteciler Cemiyetleri Basın Vakfı Üyeliğine seçilmemizi sağladı. Bizi bünyelerine alarak gücümüze güç katan Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanımız Yılmaz Karaca´ya, yönetimine ve Federasyon üyesi Cemiyet Başkanlarımıza şükranlarımı sunuyorum? dedi.

PROJELERİMİZLE SES GETİRECEĞİZ

?Projelerimiz ve faaliyetlerimiz aynı kararlılıkla, çalışma azmiyle bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da devam edecek? diyen Demokrat Gazeteciler ve Yazarlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Özen sözlerine şöyle devam etti, ?14 Mayıs Pazartesi günü Manisa´nın Kula ilçesinde Kula İlçe Temsilciliğimizin evsahipliğinde Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanımız Sayın Yılmaz Karaca ve Federasyonumuzun Genel Sekreteri Anadolu Spor Gazeteciler Derneği Genel Başkanımız Sayın İbrahim Erdoğan´ın katkıları ve katılımları, Kula Belediye Başkanlığı, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Kula Meslek Yüksek Okulu Halkla İlişkiler Bölümünün katkılarıyla Haber Yazma Teknikleri ve Özel Habercilik Eğitim Seminerini düzenledik. Hemen ardından da 18 Mayıs Cuma günü Demokrat Gazeteciler ve Yazarlar Derneği ile Manisa Celal Bayar Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Kulübü işbirliğiyle düzenlenen Milliyet Gazetesi Yazarı Hakkı Öcal´ın konuşmacı olarak katılacağı Türkiye ? ABD ilişkilerinde Medya´nın rolü isimli konferans gerçekleşecek. Uluslararası projelerimize geçen yıl olduğu gibi bu yılda devam ediyoruz ve proje koordinatörlüğünü Denetim kurulu Başkanımız Seyfettin Ayakyay´ın yaptığı proje dahilinde bu sefer biz Manisa´dan Azerbaycan´a giderek önemli bir faaliyete Azerbaycan´da imza atacağız. Azerbaycan´dan döner dönmez de Ekim ayı sonunda Engelsiz Gazeteciler Şurası´nı Manisa´da gerçekleştireceğiz. Dediğimiz gibi biz laf olsun torba dolsun diyen bir Basın Meslek Örgütü değiliz. Güçlü bir ekibiz, kararlıyız ve bu kararlılık bize olduğu gibi inşallah basın camiasına da başarı getirecek. İlk günden bu güne kadar derneğimiz bünyesinde ister üye olarak ,ister yönetime girerek ister derneğimize dışardan destek olarak gücümüze güç katan tüm kişi ve kurumlara teşekkürlerimi, şükranlarımı sunuyorum, 2. Olağan Genel Kurulumuz ve yeni yönetimimiz hayırlı olsun.?


Haber Kaynak : haber merkezi


AKHİSAR’DA 23 NİSAN COŞKUSU

AKHİSAR’DA 23 NİSAN ÇOCUK BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANACAK

AKHİSAR’DA 23 NİSAN KUTLAMALARI BAŞLADI

ASAYİŞ VE GÜVENLİK DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

MASKİ’DEN AÇIKLAMA

AKHİSAR BELEDİYESİ TAZİYE EVİ’NDE SONA GELİNDİ

İNTERNET MEDYASI İLAN GELİRLERİYLE DAHA GÜÇLÜ