?Diyet Form? Merkezi Hizmete Açıldı

?Diyet Form? Merkezi Hizmete Açıldı

Akhisar´ın ilk Beslenme ve Diyet Danışma Merkezi Ragıp Bey 16 sokakta açıldı.

Diyetisyenler Ali Köymen ve Nuriye Köymen çifti, açılışta heyecanlı halleri yüzlerinden okunuyordu.

Akhisarlı olan Nuriye Köymen , ?Ali Köymen aslen Ödemişli ve Ali ile üniversitede tanışıp evlendik. Aynı üniversite ve bölümden mezun olan Diyetisyenler Ali ve Nuriye Köymen, ?hayalimizdi böyle bir merkez açmak vardı, şimdi hayallerimiz gerçek oldu? dediler.

Nuriye Köymen, ?Akhisar´da diyetisyen çok ama böyle bir merkez yok. Bunu biz gerçekleştirdik. Mutluyuz? dedi. Diyetisyenler Ali ve Nuriye Köymen, ?kişiye özgü diyet programları hazırlıyoruz. Bizim bir ilkemiz var: ?Diyet, kişiye özeldir? diye. Aç kalmadan, formda kal sloganımızla yola çıktık.

Diyetisyenler Ali ve Nuriye Köymen, "Beslenme ve Diyet Danışma Merkezimizde vücut yağ analiz makinemiz var. Vatandaşlarımız zayıflamak için, formda kalmak için televizyonda veya internet ortamında çeşitli diyetlere var. Alkali diyet, dukan diyeti, çilek ve detoks diyetleri gibi diyetlerin reklamlarına, haberlerine inanmasınlar. Bu diyetler sağlıklı olmayan diyetlerdir.

Bizim önerdiğimiz diyet ise doğal besinlerle sağlıklı şekilde yapılan diyetlerdir. Diyet denilince sadece akla kilo vermek gelmesin. Kilo almak isteyenler, hamile hanımlar, yağlarını kas yapmak için uğraşanlar diyet yapıyor. Bunlar bizim işimiz kapsamımızda olan şeyler. Merkezimiz,  bugünden itibaren tüm vatandaşlarımızın hizmetindedir?. Yeni açılan  ?Diyet Form? Merkezi açılışına CHP Akhisar İlçe Teşkilat Başkanı İsmail Şahin, yönetim kurulu, Akhisar Esnaf Odaları Başkanı Hasan Ali Men, Köymen ailesi ve davetliler katıldı. CHP Akhisar İlçe Teşkilat Başkanı İsmail Şahin, Akhisar Esnaf Odaları Başkanı Hasan Ali Men, Ali ve Nuriye Köymen kurdeleyi birlikte kesti.




“HAMİLELİKTE KAFEİNDEN KAÇININ”

OSTEOPOROZ HAKKINDA BİLGİLENDİRDİ

DOÇ. DR. İBRAHİM HALİL ÖZDEMİR KALP SAĞLIĞI HAKKINDA BİLGİLENDİRDİ

KUT “SİGARA VE ALKOLDEN UZAK DURALIM”

INFLUENZA’DAN KORUNMANIN YOLLARI NELERDİR?

FİZİK TEDAVİ UZMANI KARATAŞ ÖZEL MEDİGÜN AKHİSAR HASTANESİNDE

VEREM HASTALIĞI HAKKINDA BİLGİLENDİRDİLER