DOĞA YÜRÜYÜŞLERİNİN BU HAFTAKİ ROTASI KABAAĞAÇKIRAN

DOĞA YÜRÜYÜŞLERİNİN BU HAFTAKİ ROTASI KABAAĞAÇKIRAN

Akhisar Belediye bünyesindeki Zinde Yaşam Kulübünün her hafta sonu Pazar günü düzenlediği doğa yürüyüşlerinde bu haftaki rota Kabaağaçkıran Mahallesi parkuru oldu.

Akhisar Belediye bünyesindeki Zinde Yaşam Kulübünün her hafta sonu Pazar günüdüzenlediği doğa yürüyüşlerinde bu haftaki rota Kabaağaçkıran Mahallesi parkuru oldu.

Akhisar Belediyesi Zinde Yaşam Kulübü, her hafta sonu düzenli olarak yaptığı doğa yürüyüş faaliyetlerinin yirmi altıncı haftasında rota Kabaağaçkıran Mahallesi parkuru oldu. Akhisar´da sağlıklıyaşamı tercih edenlerin büyük ilgi gösterdiği kulüp bünyesinde sabah başlayan doğa yürüyüşüetkinliğiyaklaşık 3 saat sürerken Akhisarlılar büyük ilgi gösterdi.

Her hafta olduğu gibi doğa yürüyüşleri İsmet Uçar önderliğinde Pazar günü Milli Egemenlik MeydanıAkhisar Belediye Hizmet Binası önünde saat 07.00´da toplanan kalabalık saat 07.15´de şehir merkezine 10 kilometre uzaklıktaki Karayağcı parkuruna hareket etti.

Her hafta farklı bir parkurda doğanın bilinmeyen yönlerini ve güzelliklerini keşfeden Zinde Yaşam Kulübü üyeleri, haziran ayına kadar yoğun bir sezon geçirecek. Her hafta yürüyüşgerçekleştirenüyeler,yağmur çamur dinlemeden yürüyüş yaparken, çocuklarıparkuruna dahil etmeyi ihmal etmiyor. Doğa yürüyüşü ile şehrin gürültüsünden uzak doğa ile iç içe spor yapmanın mutluluğunu yaşayan sporseverler bu etkinliği devam ettiren Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu´ya teşekkürlerini sundu.


Haber Kaynak : haber merkezi


OKUL SPORLARI ARTİSTİK CİMNASTİK İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI YAPILDI

UMUTLAR SON 2 MAÇA KALDI

AKHİSARSPOR’DA DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP

AKHİSARSPOR BERABERE KALDI