Doğa Yürüyüşünde Bu Haftaki Rota Muştullar Oldu

Doğa Yürüyüşünde Bu Haftaki Rota Muştullar Oldu

Akhisar Belediyesi öncülüğünde kurulan Zinde Yaşam Kulübü, her hafta sonu düzenli olarak yaptığı Trekking doğa yürüyüşü faaliyetlerinin yedinci haftasında rota Muştullar parkuru oldu.

Akhisar Belediyesi öncülüğünde kurulan Zinde Yaşam Kulübü, her hafta sonu düzenli olarak yaptığı Trekking doğa yürüyüşü faaliyetlerinin yedinci haftasında rota Muştullar parkuru oldu. Akhisarlı sporseverlerin büyük ilgi gösterdiği kulüp bünyesinde sabah başlayan doğa yürüyüşü etkinliği yaklaşık 3 saat sürdü.

Yeni dönem 7´nci hafta doğa yürüyüşü İsmet Uçar önderliğinde trekking etkinliği için dün Milli Egemenlik Meydanı Belediye Hizmet Binası önünde saat 06.30´da toplanan grup üyeleri saat 06.45´de şehir merkezine 20 kilometre uzaklıktaki Muştullar Mahallesinde bulunan parkura hareket etti. Doğa yürüyüşü ile şehrin gürültüsünden uzak doğa ile içiçe spor yapmanın mutluluğunu yaşayan sporseverler Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı´ya etkinlikten dolayı teşekkürlerini sundu.

Öte yandan Akhisar Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafında katılımcılara 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 94.yılı nedeniyle Türk bayrağı dağıttı.




TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP

AKHİSARSPOR BERABERE KALDI

MANİSA BBSK’DEN AKHİSAR BELEDİYESPOR’A DESTEK

50 YAŞ MASTERLARDAN AKHİSARSPOR’A ZİYARET

ORYANTİRİNG İL BİRİNCİLİĞİNDE ZEYNEP GÜLİN ÖNGÖR MTAL İMZASI

YENİŞEHİRLİOĞLU AVRUPA ŞAMPİYONU AKTÜRK’Ü MİSAFİR ETTİ