DOĞA YÜRÜYÜŞÜNÜN 13.HAFTA PARKURU HANCILAR

DOĞA YÜRÜYÜŞÜNÜN 13.HAFTA PARKURU HANCILAR

Zinde Yaşam Kulübünün her hafta sonu Pazar günü düzenlediği doğa yürüyüşlerinde bu haftaki rota Hancılar Mahallesindeki parkuru oldu.

Zinde Yaşam Kulübünün her hafta sonu Pazar günü düzenlediği doğa yürüyüşlerinde bu haftaki rota Hancılar Mahallesindeki parkuru oldu.

Akhisar Belediyesi Zinde Yaşam Kulübü, her hafta sonu düzenli olarak yaptığı doğa yürüyüşü faaliyetlerinin on üçüncü haftasında rota Hancılar Mahallesi parkuru oldu. Akhisar´da sağlıklı yaşamı tercih edenlerin büyük ilgi gösterdiği kulüp bünyesinde sabah başlayan doğa yürüyüşü etkinliği yaklaşık 3 saat sürerken Akhisarlılar büyük ilgi gösterdi.

Her hafta olduğu gibi doğa yürüyüşleri İsmet Uçar önderliğinde Pazar günü Milli Egemenlik Meydanı Akhisar Belediye Hizmet Binası önünde saat 06.45´da toplanan kalabalık saat 07.00´de şehir merkezine 10 kilometre uzaklıktaki Hancılarparkuruna hareket etti.

Her hafta farklı bir parkurda doğanın bilinmeyen yönlerini ve güzelliklerini keşfeden Zinde Yaşam Kulübü üyeleri, haziran ayına kadar yoğun bir sezon geçirecek. Her hafta yürüyüş gerçekleştiren üyeler, yağmur çamur dinlemeden yürüyüş yaparken, çocukları parkuruna dahil etmeyi ihmal etmiyor. Doğa yürüyüşü ile şehrin gürültüsünden uzak doğa ile iç içe spor yapmanın mutluluğunu yaşayan sporseverler Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı´ya etkinlikten dolayı teşekkürlerini sundu.


Haber Kaynak : haber merkezi


TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP

AKHİSARSPOR BERABERE KALDI

MANİSA BBSK’DEN AKHİSAR BELEDİYESPOR’A DESTEK

50 YAŞ MASTERLARDAN AKHİSARSPOR’A ZİYARET

ORYANTİRİNG İL BİRİNCİLİĞİNDE ZEYNEP GÜLİN ÖNGÖR MTAL İMZASI

YENİŞEHİRLİOĞLU AVRUPA ŞAMPİYONU AKTÜRK’Ü MİSAFİR ETTİ