KÜLTÜR SANAT

KÜLTÜR SANAT Haberleri

Doğa yürüyüşünün bu haftaki rotası Hasköy oldu

Doğa yürüyüşünün bu haftaki rotası Hasköy oldu

Akhisar Belediyesi öncülüğünde kurulan Zinde Yaşam Kulübü, her hafta sonu düzenli olarak yaptığı Trekking doğa yürüyüşü faaliyetlerinin dördüncü haftasında hava muhalefeti nedeniyle daha önceden planlanan Tahtalı parkuru yerine, Hasköy Mahallesi parkuru o

Akhisar Belediyesi öncülüğünde kurulan Zinde Yaşam Kulübü, her hafta sonu düzenli olarak yaptığı Trekking doğa yürüyüşü faaliyetlerinin dördüncü haftasında hava muhalefeti nedeniyle daha önceden planlanan Tahtalı parkuru yerine, Hasköy Mahallesi parkuru oldu. Akhisarlı sporseverlerin büyük ilgi gösterdiği kulüp bünyesinde sabah başlayan doğa yürüyüşü etkinliği yaklaşık 3 saat sürdü.

Yeni dönem dördüncü hafta doğa yürüyüşü İsmet Uçar önderliğinde trekking etkinliği için dün Milli Egemenlik Meydanı Belediye önünde saat 06.15´de toplanan grup üyeleri saat 06.30´da Hasköy Mahallesinde bulunan parkura hareket etti. Doğa yürüyüşü ile şehrin gürültüsünden uzak doğa ile içiçe spor yapmanın mutluluğunu yaşayan sporseverler Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı´ya etkinlikten dolayı teşekkürlerini sundu.


Haber Kaynak : haber merkezi


İLKNUR KULOĞLU, İLK IŞIK KİŞİSEL SERGİNİ AÇTI

MASKİ VE MİLLİ EĞİTİM İŞBİRLİĞİNDE ÖĞRENCİLER AKHİSAR AAT’Yİ GEZDİ

AKHİSAR KENDİN YAP ATÖLYESİ YARIYILDA YOĞUN ÇALIŞTI

ROBOTİK KODLAMA ÖĞRENDİLER

AKHİSAR’DAN DAĞILACAK

AKHİSAR'DA EDEBİYAT RÜZGARI: YAZARLAR İMZA GÜNÜNDE BULUŞTU

AKHİSAR'DA “ESARETTEN ÖZGÜRLÜĞE” TİYATRO OYUNU BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI