GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri

DOĞAN ?HER ŞEYİ YAPMAYA HAZIRIM?

DOĞAN ?HER ŞEYİ YAPMAYA HAZIRIM?

Akhisar Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası mevcut Başkanı, aynı zamanda Akhisarspor´un geçtiğimiz dönemlerde Kulüp Başkanlığını yapmış Halil İbrahim Doğan, kulübün yeniden eski durumuna dönmesi adına elinden gelen her şeyi yapmaya hazır olduğunu makamı

Akhisar Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası mevcut Başkanı, aynı zamanda Akhisarspor´un geçtiğimiz dönemlerde Kulüp Başkanlığını yapmış Halil İbrahim Doğan, kulübün yeniden eski durumuna dönmesi adına elinden gelen her şeyi yapmaya hazır olduğunu makamında gazetemize yaptığı açıklamayla kamuoyuna duyurdu. ?Elimi taşın altına koymam gerekirse buna da hazırım, Dünyaya ismini duyurabilen, oynadığı final karşılaşmalarında rakiplerinin korkulu rüyası olan bir takım, istediği takdirde yeniden tarih yazabilir. Ben buna canı gönülden inanıyorum.? diyerek Akhisarspor´a olan inancını Gazetemiz Altıeylül aracılığıyla dile getirdi. Konuşmasına kamuoyunu selamlayarak başlayan Doğan ?Saygı değer dostlarım, sosyal medyada gördüğüm üzere Akhisarspor Olağanüstü Kongre yapma kararı almış. Bu doğrultuda mutluluğumu dile getirmek isterim ki, böyle bir kararın alınmasına geç dahi kalındı. Üzülerek söylüyorum, keşke bu kararı sezon bitiminde verebilseydiler. Bu sayede Akhisarımızın ileri gelenleri, iş adamları, protokol mensupları olarak bir araya gelip yeniden doğan bir çocuk gibi kulübümüzün üzerine düşüp deyim yerindeyse taze kan ile iyi bir ekip ve kulüp oluşturarak transfer yasağını da kaldırabilirdik. Bu sayede takımımıza daha iyi bir hazırlık dönemi geçtirebilir ve Akhisarsporumuzu yine layık olduğu Süper Lig´e yükseltmek adına çalışmalara girebilirdik. Ne yazık ki böyle bir durum söz konusu olmasada geç ve güzel bir karar alınmış bulunmakta.

AKHİSARSPOR, AKHİSAR HALKININDIR

Ayrıca sözlerime devam ederken bunu her seferinde dile getiriyorum ve getirmeye de devam edeceğim ki, Akhisarspor şahısların, kişilerin takımı değil, Akhisar halkınındır. Akhisarlı vatandaşlar da bu konuda kulübüne sahip çıkmak zorundadır ve görevindedir.

DÜNYAYA AKHİSAR VE AKHİSARSPOR İSMİ DUYURULDU

Bir ilin, bir ilçenin en büyük reklam aracı olarak oranın futbol takımı olduğunu rahatlıkla dile getirebilirim ve bu bağlamda Akhisarımızın da en büyük reklam yüzü olan Akhisarsporumuza destek olmamız gerektiğini vurgulamak isterim.

DÜŞTÜĞÜMÜZ YERDEN KALKMASINI BİLİRİZ

Bırakın Türkiye´yi, Dünyaya Akhisar ve Akhisarspor ismi duyurulmuştur. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Biz Allah´ın izniyle Akhisarlılar olarak düştüğümüz yerden kalkmasını biliriz. Vakit geçmeden Akhisar Belediyesi olarak, Akhisar Kaymakamlığı olarak, şehrimizin önde gelen isimleri, iş adamları olarak bir araya gelmeli ve iyi bir yönetim kurup Akhisarspor´u layık olduğu yere taşımalıyız.

MADDİ VE MANEVİ ANLAMDA NE GEREKİYORSA GÖREVE GEÇMEYE HAZIRIM

Şüphesiz ki ben bir Akhisarspor eski Başkanı olarak maddi ve manevi anlamda ne gerekiyorsa elimden gelen her şeyi yapmaya, göreve geçmeye hazır olduğumu belirtmek isterim. Elimi taşın altına koymaya hazırım. Başkanlık, yöneticilik, malzemecilik ne görev verilirse verilsin Akhisarspor için her zaman vazifemi yerine getirmek adına çalışırım. Bu hususta maddiyatın çok önemli olduğu yadsınamaz bir gerçek.

ÇAĞRIDA BULUNUYORUM, EKONOMİK DURUMUNU DÜZELTMEMİZ GEREKİYOR

Akhisarlı hemşehrilerim, tüccarımız, zeytincimiz, Organize Sanayi Bölgesi´ndeki fabrikatörlerimiz her birinize çağrıda bulunuyorum. Akhisarspor´un ekonomik durumunu düzeltmemiz gerekiyor. Transfer yasağını ortadan kaldırmamız gerekiyor, kulübün anlaştığı futbolcuların peşinatlarının verilmesi gerekiyor ve daha bir sürü yapılması gereken hususlar var. Ben eski bir kulüp başkanı olarak bunların bilincinde olduğumu ifade etmek isterim.

DESTEK GÖRMEDİĞİNİZİN FARKINDAYIZ

Mevcut yönetimimizin de zor durumda olduğunu çok iyi biliyorum. Destek görmediğinizin farkındayız ama neden destek alınamadığını da Akhisar kamuoyu bunu çok iyi biliyor. Bu yönde yönetimin değişimini mantıklı ve yerinde bir hareket olarak görüyorum, bu saye de kulübün yeniden tazelenmesi fırsatını elde edebiliriz. Akhisarsporumuzu taraftarıyla, yöneticisiyle, iş adamlarıyla, belediyesiyle, vatandaşlarıyla şehrin ışıldayan takımı yapmak, düştüğü yerden kaldırmak ve ilçe takımı sıcaklığını oluşturmak her birimizin görevidir. Herkesi göreve davet ediyorum.

ARTIK AMATÖR DEĞİLİZ

Bir kişiye kızıp da bunu herkese mâl etmememiz gerekiyor. 2 kupa kazanmış, 4 final oynamış, profesyonel kulüp düzeyine gelmiş, sahasıyla, tesisiyle göz dolduran bir takımı ortada bırakamayız. Artık amatör değiliz biz. 1. Lig´de forma giyen bir takımın yöneticileriyiz, taraftar grubuyuz.

BU LİG´E YÜKSELMEK İSTEYEN ÇOK TAKIM VAR

Şu an Akhisarspor´un 1. Lig´de yer almasına farklı gözlerle bakılıyor ama şunu unutmayın ki bu Lig´e yükselmek isteyen bunun için trilyonlar harcayan takımlar var. Pire için yorgan yakmayalım, bunun kıymetini bilelim. Ufacık bir destek ile biz yeniden hak ettiğimiz Lig´e yükselebiliriz.

FUTBOL İLE SİYASETİ DE BİRBİRİNE KATMAMALIYIZ

Ayrıca futbol ile siyaseti de birbirine katmamalıyız. Benim Başkanlık yaptığım dönemde siyasi olarak Doğru Yol Partisi´nde milletvekilliği adaylığı yapmış olmama, tescilli Doğrul Yol Partili olmama rağmen, ikinci Başkanımız Cumhuriyet Halk Partisi´nden Ufuk Özkan´dı. Önemli olan siyasi partisinin olması değil, aynı gemide yol alırken birlik ve beraberlik içinde olup ortak paydamız Akhisarspor´a hizmet aşkında buluşmalıyız. Milliyetçi Hareket Partisi´nden, Cumhuriyet Halk Partisi´nden, Adalet ve Kalkınma Partisi´nden kısacası her partiden bireye kapılar açık olmalı ve bu iş el birliğiyle yapılmalı. Benim başkanlık yaptığım dönemde Ufuk Özkan bizzat kendisi teklif etmiştir Başkan olmamı. Bu iş siyaset işi değil ama siyasi kimliği bulunan kişilerinde yapabileceği bir iştir. Tüm Akhisar halkına, iş adamlarına, protokol üyelerine, taraftarlar gruplarına çağrımdır, birlik olup yeniden yükselelim.? dedi.


Haber Kaynak : Rüstem Savaş


ENERJİ SA'DAN OKUL ÖNCESİ EĞİTİME ANLAMLI DESTEK

DUTLULU “AKHİSARLILARIN DESTEĞİYLE BİZ BU SEÇİMİ KAZANACAĞIZ”

CUMHUR İTTİFAKI ADAYI ÖMER İŞÇİ'DEN ENGELSİZ YAŞAM ALANI MÜJDESİ

AKHİSAR’DA 461 SANDIKTA 138 BİN 841 SEÇMEN OY KULLANACAK

BAŞKAN DUTLULU, İFTARIN BEREKETİNİ AKHİSARLILARLA PAYLAŞIYOR

SELÇUK ÖZDAĞ CENGİZ ERGÜN’Ü MAL VARLIĞINI AÇIKLAMAYA DAVET ETTİ

HACET; “ŞANTİYELERDE, MÜHENDİSLERE YÖNELİK ŞİDDET SON BULSUN!”