GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri

DOĞAN, MAZBATAYI ALDI

DOĞAN, MAZBATAYI ALDI

Akhisar Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Halil İbrahim Doğan ve yönetimi mazbatalarını alarak hizmete başladı.

Akhisar Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Halil İbrahim Doğan ve yönetimi mazbatalarını alarak hizmete başladı. Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasında bir araya gelen yönetim, burada Oda Başkanı Doğan´dan yeni dönemin mazbatalarını aldı.

Mazbataların verilmesi öncesi kısa bir konuşma yapan Akhisar Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Halil İbrahim Doğan, ? yeni dönemimiz odamız ve üyelerimiz için hayırlı uğurlu olur, inşallah. Hayırlı görevler yaparız. Üyelerimize hayırlı işler nasip etsin? dedi.

Mazbataların verilmesinin ardından Oda Başkanı Doğan, Başkanvekili için daha önceki dönemlerde de başkanvekili görevi yapan Osman Nuri Kola´yı önerdi. Yönetiminde kabul ettiği Osman Nuri Kola Başkanvekili oldu.

Akhisar Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Halil İbrahim Doğan ve yönetimi, başkanvekilinin seçiminden sonra gerçekleşen Olağan Genel Kurulu değerlendirdi. Değerlendirme sonrası program sona erdi.




SAKARKAYA MAHALLESİNDE SONDAJ ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR

SEÇİM SENİN AKHİSAR

VALİ ÜNLÜ BAŞKANLIĞINDA SEÇİM GÜVENLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI

ÖMER İŞÇİ'NİN HACIİSHAK MİTİNGİNDE COŞKULU KALABALIK

MİTİNGLERDE KALABALIK REKORU BAŞKAN DUTLULU’NUN

İŞÇİ, GALERİCİ ESNAFLARINA MÜJDE VERDİ