DOĞAN’DAN ŞOFÖRLER GÜNÜ MESAJI

DOĞAN’DAN ŞOFÖRLER GÜNÜ MESAJI

“BURUK BİR GÜN GEÇİRİYORUZ”

Akhisar Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Halil İbrahim Doğan, gazetemiz aracılığı ile tüm şoförlerin 30 Kasım Dünya Şoförler Günü’nü kutladı.

30 Kasım öğle saatlerinde Oda Başkanı Doğan’a gerçekleştirdiğimiz ziyarette bizleri makamında ağırlayan Doğan tüm şoförlerin gününü kutlayarak, alın teri, bileğinin hakkı ile gece gündüz demeden çalışmalarına devam eden şoförler adına giderler konusunda bir eleştiride de bulundu.

Akhisar Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Halil İbrahim Doğan gerçekleştirdiği konuşmasında “Saygı değer basın mensupları, pek değerli Akhisar halkı ve odamıza kayıtlı olan olmayan tüm şoför dostlarım hepinizi saygı ile selamlıyorum.

Bugün 30 Kasım Dünya Şoförler günü. Öncelikle tüm şoför esnafımızın Şoförler Günü’nü kutluyor, kazasız, belasız, hayırlı yolculuklar, bereketli işler geçirmelerini diliyorum. Biz gece gündüz demeden, bileğimizin hakkıyla, helalden şaşmadan, bazen ailemizden ayrı kalarak bazen yoğun trafikle boğuşarak evimize ekmek götüren insanlarız. Araca yüklediği yükü, gideceği yere kadar her türlü zor şartlar altında emek harcayarak ulaştırmaya çalışan, tüm zor şartlara göğüs geren tüm şoförlerimizin günü kutlu olsun. Artık bugünün bilinen ve hatırlanan bir gün olmasını ayrıca temenni ediyorum. Bir günün bir mesleğe adanması ne kadar güzel bir durum. Biz bu sevinci ve mutluluğu yaşıyoruz fakat bir yandan da artan maliyetler aklımıza geliyor, kursağımızda düğüm oluyor. Mazota, benzine, yedek parçaya gelen zamlar, sigorta durumu her geçen gün katlanarak karşımıza çıkıyor. En azından mazotta alınan KDV’nin kaldırılmasını temenni ediyoruz. Bu zor günlerinde üstesinden gelineceğine inanarak tüm şoförlerin Dünya Şoförler Günü’nü tekrar kutluyorum.” dedi.


Haber Kaynak : Rüstem Savaş


VALİ ÜNLÜ BAŞKANLIĞINDA SEÇİM GÜVENLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI

ÖMER İŞÇİ'NİN HACIİSHAK MİTİNGİNDE COŞKULU KALABALIK

MİTİNGLERDE KALABALIK REKORU BAŞKAN DUTLULU’NUN

İŞÇİ, GALERİCİ ESNAFLARINA MÜJDE VERDİ

BAKIRLIOĞLU; “TEMMUZDA ZAM ZATEN YASAL ZORUNLULUK”

ENERJİ SA'DAN OKUL ÖNCESİ EĞİTİME ANLAMLI DESTEK

DUTLULU “AKHİSARLILARIN DESTEĞİYLE BİZ BU SEÇİMİ KAZANACAĞIZ”