DOĞUŞ HASTANESİ’NDEN İL SAĞLIK MÜDÜRÜ KARACA’YA ZİYARET

DOĞUŞ HASTANESİ’NDEN İL SAĞLIK MÜDÜRÜ KARACA’YA ZİYARET

Akhisar Özel Doğuş Hastanesi, Manisa İl Sağlık Müdürlüğü görevine atanan Operatör Doktor Erol Karaca’yı makamında ziyaret etti.

Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi’nin eski Başhekimi Erol Karaca, Manisa İl Sağlık Müdürlüğü görevine atanmasının akabinde yeni görevin hayırlı olsun dilek ve temennilerini iletmek isteyen ziyaretçilerini kabul etmeye devam ediyor. Bu bağlamda Akhisar Özel Doğuş Hastanesinden; Hastane Başhekimi Kadın Hastalıkları Uzmanı Opr. Dr. Betül Bayır, Hastane Müdürü Özge Keskinkale, Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Yusuf Durak, Halkla İlişkiler ve Hasta Hakları Sorumlusu Samet Gögen, Manisa İl Sağlık Müdürü Opr. Dr. Erol Karaca’yı makamında ziyaretti.

Özel Doğuş Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Betül Bayır, Karaca’ya yeni görevinde başarılar dilerken hastanenin yatırımları ve gelişmeleri hakkında da bilgi verdi. Başhekim Opr. Dr. Betül Bayır, Erol Karaca’nın yeni görevinin Manisa için olan önemine değinirken; “Sayın hocam sizin bu görevi layıkıyla yapacağınıza olan inancımız tamdır. Sizler gibi değerli ve kıymetli hekimlerimizin sağlık sektörüne olan bakış açısının ve tecrübesinin Manisa için öneminin çok büyük olduğuna inanıyorum. Daha önceden Akhisar’da ne kadar önemli ve kaliteli bir hizmette bulunduğunuza şahidiz. Manisa içinde elinizden gelen her şeyi yapacağınıza inanıyoruz. Yeni görevinizde sizlere başarılar dileriz. Her zamanda yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz.” dedi.

Manisa İl Sağlık Müdürü Opr. Dr. Erol Karaca, Akhisar Özel Doğuş Hastanesinin ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sağlık sektörünün gün geçtikçe daha da kaliteli bir duruma geldiğini belirten Karaca; “Hükümetimiz bu süreçte birçok yatırıma imza attı. Yeni Şehir Hastanelerinin açılması ve sektöre yaptıkları yatırımı bizzat içinden takip ediyoruz. Devlet Hastanelerine yapılan yatırımlar ve doktorlar ile alınan kararların yakın zamanda vatandaşımıza hizmet olarak döneceğini hep birlikte şahit olacağız. Sizleri de yakından takip ediyorum. Yaptığınız ve yapmayı planladığınız yatırımlarla Manisa’nın kuzey bölgesine büyük bir hizmet götüreceksiniz. Aynı zamanda da 112 Acil İlk Yardımın da elini rahatlatmış olacaksınız. Sizlere de işlerinizde başarılar ve kolaylıklar dilerim.” dedi.

Manisa İl Sağlık Müdürü Opr. Dr. Erol Karaca’yı makamında ziyaret eden Akhisar Özel Doğuş Hastanesi İdari kadrosu il müdürüne çiçek ve çikolata takdim ettikten sonra görüşme sonlandırıldı.


Haber Kaynak : haber merkezi


OSTEOPOROZ HAKKINDA BİLGİLENDİRDİ

DOÇ. DR. İBRAHİM HALİL ÖZDEMİR KALP SAĞLIĞI HAKKINDA BİLGİLENDİRDİ

KUT “SİGARA VE ALKOLDEN UZAK DURALIM”

INFLUENZA’DAN KORUNMANIN YOLLARI NELERDİR?

FİZİK TEDAVİ UZMANI KARATAŞ ÖZEL MEDİGÜN AKHİSAR HASTANESİNDE

VEREM HASTALIĞI HAKKINDA BİLGİLENDİRDİLER

ÖZEL MEDİGÜN HASTANESİ’NDEN ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA MERKEZİNE ZİYARET