DOSTLUK MAÇINDA DOSTLUK KAZANDI

DOSTLUK MAÇINDA DOSTLUK KAZANDI

Akhisar Thyateira Master Futbol Takımı, Kovalık stadında düzenlediği özel maç karşılaşmasında Çamdibi Makadonya Göçmenleri Masterlerini konuk etti.

Akhisar Thyateira Master Futbol Takımı, Kovalık stadında düzenlediği özel maç karşılaşmasında  Çamdibi Makadonya Göçmenleri Masterlerini konuk etti.

Thyateira Master Futbol Takımı, Çamdibi Makadonya Göçmenleri Masterlerinin karşılaşması saat 16.00 da  Kovalık stadında başladı. Karşılaşma her iki takım kaptanlarının birbirlerine başarı dilemesinden sonra ilk olarak konuk takım karşılaşmaya başladı. Karşılaşmanın ilk dakikalarında her iki takım gol arayışlarını sürdürür iken ilk gol rakip takımdan geldi.  Arkadaşının verdiği pası iyi değerlendiren Erdem kendinin ve takımının ilk golünü atarak takımını 1-0 öne geçirdi.Sıcak  havada oynanan katşılaşmada Thyateira Master gol arayışını sürdürür iken Ersun´un attığı 2. Gol ofsayt olduğu için sayılmadı. Rakip takım atak üstüne atak yaparak Esat´ın attığı gol ile 2 golü buldu.  Ev sahibi   Akhisar Thyateira Master gol arayışlarını sürdürerek atak üstüne atak yaparken Salih arkadaşınınıverdiği pas ile skoru 1-2 yaparak takımının ilk golünü attı. İlk yarısı 1-2 Çamdibi Makadonya Göçmenleri Masterlerinin üstünlüğü ile bitti. İkinci yarının başlamasıyla gol arayışları sürer iken Thyateira Master kaptanı Emin Kökçü beraberliği sağlayarak durumu 2-2 yapmayı başardı. Karşılaşmanın son dakikalarında konuk takımın oyunusu Hasan  skoru belirleyen golü takımın 3-2 öne geçirdi.  Karşılaşmanın son golünu atan Murat takımın 3 golünü atarak beraberliği sağladı. Karşılaşmada havanın sıcak olması nedeni ile hakem  ilk yarı ve 2. Yarıda su molası verdi. Karşılaşmanın sonunda ev sahibi misafirperverliğini göstererek hemen İzmire dönmek isteyen rakibine kola ve kuru pasta ikramı yaptı. Karşılaşmayı Thyateira Master  başkanı Ünal Balanuyan ile Karşıkakasporun eski kaptanı ve Çamdibi Makadonya Göçmenleri Masterlerteknik direktörü İmdat Yılmaz özel dostluk karşılaşmasını yedek kulübesinden izledi.

Thyateira Master ; Fuat, Yakup, Fatih, Serdar, Halil,Bora, Erdal, Murat, Mesut, Emin ve Coşkun ile sahaya çıktı,

Yedekler ; Faruk, Fatih, Semih, Salih ve Kenan

Çamdibi Makadonya Göçmenleri Masterler ;İsmail, Celal, Şaban, Murat, Özhan, Metin Çavuşoğlu, Levent, Erdem, Adem ve Esat ile sahaya çıktı,

Yedekler ; Şevket, Hasan, Ramazan Sezgin

Goller ; Thyateira Master Salih 1, Emin 1, Murat 1,  Çamdibi Makadonya Göçmenleri Masterler Erdem 1, Esat 1, Hasan 1.

Hakemler ; orta saha Mehmet Öztürk yan hakemler  Evren Alkan ve seçkin Şener


Haber Kaynak : erhan çelik


TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP

AKHİSARSPOR BERABERE KALDI

MANİSA BBSK’DEN AKHİSAR BELEDİYESPOR’A DESTEK

50 YAŞ MASTERLARDAN AKHİSARSPOR’A ZİYARET

ORYANTİRİNG İL BİRİNCİLİĞİNDE ZEYNEP GÜLİN ÖNGÖR MTAL İMZASI

YENİŞEHİRLİOĞLU AVRUPA ŞAMPİYONU AKTÜRK’Ü MİSAFİR ETTİ