DSP MANİSA B.B.B. ADAYI MEHMET GÜNDÜZ GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ

DSP MANİSA B.B.B. ADAYI MEHMET GÜNDÜZ GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ

Manisa DSP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Gündüz Gazetemizi ziyaret etti.

Manisa DSP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Gündüz Gazetemizi ziyaret etti. Manisa DSP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Gündüz 31 Mart yerel seçim çalışmaları  nedeni ile Akhisar´a  gelerek Akhisar Altıeylül gazetemizi i ziyaret etti. Ziyarette  Gazetemiz yazı işleri Müdürü Semih Gürmen ile sohbet eden DSP Manisa Büyükşehir Belediye başkan adayı Mehmet Gündüz; ?Demokratik Sol Partili yol arkadaşlarım çok kıymetli Manisalı hemşerilerim;31 Mart 2019 yerel seçimlerinde ülkemiz genelinde olduğu gibi Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımızı ve ilçelerimizde belediye başkanlarımızı seçmek üzere sandık başına gideceğiz. Öncelikle yerel seçimlerin ülkemize ve Türk milletine hayırlı olmasını diler, Demokratik Sol Parti Manisa Büyükşehir adayı olarak diğer adaylara da dilerim. Milletimize dayatılan ucube bir sistemin sonucu 17 yıldır ülkemizin ve belediyelerimizin kazanılmış bütün değerlerini parsel parsel satıp bugün de parsel parsel kirli siyasetlerine alet ediyorlar. Siyasetten halkımızı kutuplaştırıp ikiye böldüler. Adına ittifak koydukları bu sistem o şehir senin bu şehir benim diyerek vatandaşlarımızın kendi fikirlerine, düşüncelerine uymayan adaylara oy vermeyi dayatmaktalar. Ve buna da seçme seçilme özgürlüğü yani demokrasi, pardon ileri demokrasi diyorlar. Bu ucube sisteme ve ittifaklara karşı Demokratik Sol Parti olarak siz değerli halkımızla ittifak yapıyoruz. Bu kirli oyunlarını bozacağız! Bunlardan önce partiler seçimlerden sonra koalisyon kurardı şimdi koalisyonlar ittifak oldu. Seçim öncesi kuruluyor artık. Biz bu oyunu bozmaya kararlıyız.
YAĞMA YOK DSP VAR
Değerli yerel basınımız, kıymetli Manisalı hemşerilerim Ülkemiz siyaseten olduğu gibi ekonomik olarak da darboğazdadır. Hiçbir toplum üretmeden ülkesini kalkındıramaz. Biz Demokratik Sol partililer rantçı değil halkçı belediyeler kuracağız. Belediyelerimizi halkla birlikte yöneteceğiz. Yatırımcıları özendirip iş sahaları kurmalarını, istihdam yaratmaları için teşvik edeceğiz. İnsanlarımızın en büyük problemi güven ve işsizlik. Demokratik Sol parti olarak Türkiye genelinde ?Cumhuriyet Kentleri´ Projesi´ni halkımıza sunuyoruz.
1. SEVGİKENT: Dürüst insan,temiz toplum,insan haklarına dayalı,hümanist, sevgi odaklı kentler.
2. HALKKENT: Halkın doğrudan yönetimde yer aldığı, denetleyebildiği,katkı yaptığı,sadece sakini değil, aynı zamanda sahibi olduğu şeffaf kentler.
3. BİLİMKENT: En son teknolojilerle, bilimin öncülüğünde kalkınan kentler.
4.DOĞALKENT: Kentlerde doğa ile iç içe bir yaşam. Doğanın korunması ve toplum yararına değerlendirilmesi.
5.KÜLTÜRKENT: Kent kültür reformu yapılması 10 bin yıllık zengin Anadolu kültürünün değerlendirilmesi ve canlandırılması
6. HUKUKKENT: ?Adalet Mülkün Temelidir´ anlayışının esas alındığı,temel insan hak ve özgürlüklerinin,hukukun üstünlüğünün hakim olduğu kentler.
7.ÜRETKENT:Rant ekonomisinden üreten kent ekonomisine geçiş.
8.GÜNEŞKENT: Güneş enerjisinin ve güneş kültürünün etkin kullanıldığı kentler.
9.KÖYKENT: Köye dönüş ve köy kalkınma reformu
10. TEKNOKENT: Yerli teknoloji kullanan ve kullanmakla kalmayıp teknoloji üreten kentler.Reform projesinin açılımı geniş yazılımı yerel yönetimler bildirgemizde mevcuttur.
Bizim iki gücümüz hak ve halktır.?dedi.


Haber Kaynak : semih gürmen


MASKİ’DEN AÇIKLAMA

AKHİSAR BELEDİYESİ TAZİYE EVİ’NDE SONA GELİNDİ

İNTERNET MEDYASI İLAN GELİRLERİYLE DAHA GÜÇLÜ

ATSO EKONOMİ KONFERANSINA YOĞUN İLGİ

MANİSA'DA İLK 2 TON SU 1 TL OLDU, KARTLI SAYAÇ ZORUNLULUĞU KALKTI

BAŞKAN ZEYREK, AKHİSAR HEYETİNİ MAKAMINDA AĞIRLADI

HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ