SİYASET

SİYASET Haberleri

DUTLULU, ?AKHİSAR´A SÖZÜMÜZ VAR?

DUTLULU, ?AKHİSAR´A SÖZÜMÜZ VAR?

Milletin Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, Arabacıbozköy Mahallesi´ni ziyaret ederek vatandaşlara projelerini anlattı.

Milletin Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, Arabacıbozköy Mahallesi´ni ziyaret ederek vatandaşlara projelerini anlattı.

31 Mart´ta yapılacak yerel seçimlerde her siyasi görüşten destek aldığını ifade eden Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti´nin Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, Arabacıbozköy Mahallesi sakinlerinden de destek istedi. Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Dutlulu, Akhisar´daki kırsal mahallelerin hak ettikleri hizmetlere kavuşması için çok çalışacağının sözünü verdi. Vatandaşlar ise ?Akhisar´a değişim ve yeni bir heyecan lazım´ yorumlarında bulundu.

?AKHİSAR´A YENİ BİR HEYECAN LAZIM?

31 Mart seçimlerinin bir hizmet seçimi olduğunun altını çizen Besim Dutlulu, siyasetin bu seçimle hiçbir alakası olmadığını söyledi. Dutlulu, çok çalışacaklarının sözünü vererek şu ifadelere yer verdi: ?Bu bir yerel seçim. Bugüne kadar seçim sürecinde hiç siyaset yapmadık. Burada olduğu gibi gittiğimiz tüm köylerde sadece yapacağımız hizmetleri anlatıyoruz. Bildiğiniz gibi Akhisar´da 15 senedir aynı yönetimle devam eden bir belediyemiz var. Mutlaka ellerinden geleni yapmaya çalışmışlardır. Ama biz diyoruz ki; Akhisar Belediyesi´ne daha çok çalışacak bir belediye başkanı lazım. Biz bu konuda iddialıyız. Genç, dinamik ve çalışkan ekibimizle birlikte Akhisar´ımızı en güzel hizmetlerle buluşturmak istiyoruz. Akhisar´a yeni bir enerji, yeni bir heyecan lazım. Bu heyecan, bu enerji ve bu çalışma isteği bende ve ekibimde var.?

?HİZMET ETME KONUSUNDA İDDİALIYIZ?

Akhisar´a hizmet sözü verdiğini vurgulayan Besim Dutlulu, AK Parti ve MHP´ye gönül vermiş Akhisarlılardan da destek istedi. Akhisar´ın hak ettiği hizmetlere kavuşması için çok çalışacağının altını çizen Dutlulu, ?Herkesin gönlünde bir siyasi görüş yatar. Buna saygı duyuyorum. Ama bu bir belediye seçimi. Akhisar´a en iyi hizmet edecek kişiyi seçeceksiniz. Biz de bu hizmet konusunda oldukça iddialıyız. Bu sebepten dolayı AK Parti´ye ve Milliyetçi Hareket Partisi´ne gönül vermiş ağabeylerimden, ablalarımdan, kardeşlerimden de destek istiyorum. Bizim Akhisar´a verdiğimiz bir sözümüz var. Bu söz hizmet sözü, bu söz çalışma sözü, bu söz daha yaşanabilir bir Akhisar oluşturma sözüdür. Allah nasip eder, sizler de destek olursanız inşallah Akhisar artık hak ettiği hizmetlere kavuşacak? ifadelerini kullanarak sözlerini sonlandırdı.

Arabacıbozköy Mahallesi´ndeki kadınlara ve çocuklarına Çanakkale Zaferi ile ilgili film gösterimi yapan Besim Dutlulu, ?iyi akşamlar´ dileğinde bulunarak kadınların sorunlarını da dinledi. Çocuklara şeker ikram eden Besim Dutlulu, daha sonra onlarla hatıra fotoğrafı çekildi. Haber Merkezi

 


Haber Kaynak : haber merkezi


ÖMER İŞÇİ’YE OLAN SEVGİ ÇINARLIKAPI’YA SIĞMADI

DUTLULU 'SANAYİ ARTIK DAHA GÜVENDE' DİYOR

O MAHALLELRE YENİ KREŞLER VE SAĞLIK OCAKLARI GELİYOR

ÖMER İŞÇİ'DEN EFENDİ-CUMHURİYET DOĞAL YAŞAM ALANI MÜJDESİ

AKHİSAR’A YENİ KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİ GELİYOR

BAŞKAN DUTLULU’DAN GENÇLERE DÜĞÜN SALONU MÜJDESİ

BAŞKAN DUTLULU’DAN 3 MAHALLEYE KREŞ MÜJDESİ