DUTLULU, ?AKHİSAR´DA TİCARET FAALİYETLERİNE DESTEK OLACAĞIZ?

DUTLULU, ?AKHİSAR´DA TİCARET FAALİYETLERİNE DESTEK OLACAĞIZ?

Millet İttifakı´nın Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, Mermerciler Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi´nin davetine katılarak sorunlarını dinledi ve çözüm yollarından bahsetti.

Millet İttifakı´nın Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, Mermerciler Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi´nin davetine katılarak sorunlarını dinledi ve çözüm yollarından bahsetti.

SS. Akhisar Mermerciler Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Recep Kalın ve yönetim kurulu üyelerinin davetiyle Mermerciler Sitesi´ne giden Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti´nin Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, üyelerle önce kahvaltı yaptı sonra siteyi ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

 

Türkiye´de toprağın altındaki taş mermer rezervinin yüzde 11´ini oluşturan Akhisar´da, mermer üretimi yapmanın sorun ve sıkıntılarından bahseden Akhisar Mermerciler Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Recep Kalın, Besim Dutlulu´nun belediye başkanı seçildiği taktirde işbirliği içerisinde bu sektörü canlandırmak istediklerini ifade etti. ?1 Nisan´da Akhisar´ımıza dutlar arasından gün doğacak´ diyerek sözlerine başlayan Başkan Kalın, ?Mermerciler Küçük Sanayi olarak başta ülkemize ardından Akhisar´ımıza yatırım yapmak için can atıyoruz. Başkanım sizden ricamız yönetime geldiğiniz zaman Akhisar´ımızdaki mermer sanayicileri ile kardeşçe bir politika izleyerek ilçemize değer katmanızdır. Akhisar´ımıza hayırlı olsun diyorum? ifadelerini kullandı.

?AKHİSAR´I NASIL GÜÇLENDİREBİLİRİZ ONUN DERDİNDEYİZ?

Kooperatiflerin Akhisar için çok önemli olduğuna dikkat çeken Dutlulu, 31 Mart´tan sonra yönetime geldikleri taktirde Mermerciler Sitesi gibi tüm Akhisar´ın bunun olumlu etkilerini göreceğini ifade etti. Akhisar´da ticaret faaliyeti gösteren şirketlerle işbirliği içerisinde çalışacaklarını söyleyen Dutlulu, Akhisarlılara yeni iş sahaları da açacaklarını sözlerine ekledi.

Dutlulu, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: ?Akhisar Belediyesi olarak elimizden ne geliyorsa yapacağımızdan emin olabilirsiniz. Biz, Akhisar Belediyesi´ni sizleri engelleyen, önünüzde bir duvar dizerek iş yapmanızı engelleyen bir yönetim anlayışıyla değil, sizlerin önünü açan, ticaret faaliyetlerinize destek olan bir yönetim anlayışıyla yönetmek istiyoruz. Akhisar´a nasıl daha çok istihdam sağlarız, nasıl daha çok iş gücü sağlarız, şirketlerimizi ve Akhisar´ımızı nasıl daha çok güçlendirebiliriz bunların derdindeyiz. Bizler size yük değil, aksine destek olacağız. Bizde bu Akhisar´a hizmet aşkı, sizde de bu destekler olduktan sonra İnşallah Akhisar´ımızı güzel günler bekliyor.?

MERMERCİLERDEN DUTLULU´YA DESTEK SÖZÜ

Konuşmaların ardından Başkan Recep Kalın ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Mermerciler Sitesi´ni dolaşarak incelemelerde bulunan Besim Dutlulu, Mermerciler Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi´nden tam destek sözü aldı.


Haber Kaynak : haber merkezi


BESİM DUTLULU MAZBATASINI ALDI

BAKIRLIOĞLU; “VATANDAŞ ENFLASYONA YETİŞEMİYOR”

MİLLETVEKİLLERİ VE BAŞKAN ADAYLARI OYUNU KULLANDI

ÖMER İŞÇİ’YE OLAN SEVGİ ÇINARLIKAPI’YA SIĞMADI

DUTLULU 'SANAYİ ARTIK DAHA GÜVENDE' DİYOR

O MAHALLELRE YENİ KREŞLER VE SAĞLIK OCAKLARI GELİYOR

ÖMER İŞÇİ'DEN EFENDİ-CUMHURİYET DOĞAL YAŞAM ALANI MÜJDESİ