DUTLULU, ?AKHİSARLILARA MADDİ OLARAK DESTEK OLACAĞIZ?

DUTLULU, ?AKHİSARLILARA MADDİ OLARAK DESTEK OLACAĞIZ?

Millet İttifakı´nın Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, Gıda İmalatçıları Sitesi´ni ziyaret ederek, site çalışanlarının sorunlarını dinledi.

Millet İttifakı´nın Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, Gıda İmalatçıları Sitesi´ni ziyaret ederek, site çalışanlarının sorunlarını dinledi.

31 Mart´ta gerçekleşecek olan yerel seçimler öncesinde vatandaşların sorunlarını dinleyen ve Akhisar için hazırladığı projelerinden bahseden Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti´nin Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, Gıda İmalatçıları Sitesi´nde çalışan vatandaşları ziyaret ederek sorunlarını dinledi ve çözüm yollarından bahsetti.

Gıda İmalatçıları Sitesi´nde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Dutlulu, 31 Mart seçimleri için işçilerden destek sözü aldı. Çalışmayan kadınlara iş imkanı, çalışan kadınlara da ek gelir imkanı sağlayacaklarını belirten Dutlulu, belediye imkanlarını Akhisarlı vatandaşların hizmetine sokacaklarını söyledi.

"AKHİSAR´I ÇOK GÜZEL BİR GELECEK BEKLİYOR"

Dutlulu, şu şekilde konuştu: ?Belediye bünyesinde açacağımız kursları Akhisar´daki kadınlarımızın hizmetine sunacağız. Bu kurs ve eğitimler ile kadınlarımızı üretime dahil edeceğiz. Bu üretimi de kooperatifler yardımıyla kazanca çevireceğiz. Çalışmayan kadınlar için iş imkanı oluşturacak, çalışan kadınlarımıza da ek gelir sağlayacağız. Böylece hane halkının ekonomik gelirini arttırarak, Akhisarlılara maddi olarak destek olacağız. Belediye olarak Akhisar´a ve Akhisarlılara en iyi şekilde nasıl hizmet edebiliriz, onların dertlerini, sorunlarını nasıl çözebiliriz bunun derdindeyiz. Siyaset yapmaya değil, hizmet yapmaya geliyoruz. İnşallah sizlerin de desteğiyle Akhisar´ı çok güzel bir gelecek bekliyor. Hepinize beni dinlediğiniz için teşekkür ederim.? Haber Merkezi 


Haber Kaynak : haber merkezi


DUTLULU 'SANAYİ ARTIK DAHA GÜVENDE' DİYOR

O MAHALLELRE YENİ KREŞLER VE SAĞLIK OCAKLARI GELİYOR

ÖMER İŞÇİ'DEN EFENDİ-CUMHURİYET DOĞAL YAŞAM ALANI MÜJDESİ

AKHİSAR’A YENİ KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİ GELİYOR

BAŞKAN DUTLULU’DAN GENÇLERE DÜĞÜN SALONU MÜJDESİ

BAŞKAN DUTLULU’DAN 3 MAHALLEYE KREŞ MÜJDESİ

AKHİSAR’A ATATÜRK ANI EVİ AÇILACAK