DUTLULU, ?AMACIMIZ SİYASET DEĞİL HİZMET?

DUTLULU, ?AMACIMIZ SİYASET DEĞİL HİZMET?

Millet İttifakı´nın Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, Akhisar Balkan Göçmenleri Kültürünü Yaşatma ve Dayanışma Merkezi´ni ziyaret etti. Balkan göçmenleri Dutlulu´yu bando takımı ve havai fişeklerle karşıladı.

Millet İttifakı´nın Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, Akhisar Balkan Göçmenleri Kültürünü Yaşatma ve Dayanışma Merkezi´ni ziyaret etti. Balkan göçmenleri Dutlulu´yu bando takımı ve havai fişeklerle karşıladı.

Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti´nin Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu´ya destekler gün geçtikçe artıyor. Akhisar Balkan Göçmenleri Kültürünü Yaşatma ve Dayanışma Merkezi´ni ziyaret eden Dutlulu´yu, bando takımı ve havai fişeklerle coşkulu bir şekilde karşılayan balkan göçmenleri 31 Mart yerel seçimlerinde başarılar diledi.

BALGÖÇ´TEN DUTLULU´YA BANDOLU KARŞILAMA

Akhisar Balkan Göçmenleri Kültürünü Yaşatma ve Dayanışma Merkezi Başkanı Tunay Gül ve onlarca kişi Dutlulu´ya yoğun ilgi gösterdi. Başkan Gül, mahalle sakinlerinin yaşadıkları sıkıntıları Dutlulu´ya ileterek taleplerini dile getirdi. Gül, ?1967 yılından beri bu mahallede bizim çocuklarımıza hizmet veren bir Karabulut Spor Kulübü var. Geleceğimiz olan bu çocuklara sahip çıkmalıyız. Çocuklarımızın ve kadınlarımızın yararlanabileceği bir sosyal tesise ihtiyacımız var. 13 tane okulu olan mahallemize bir kültür salonu talep ediyoruz. İnşallah bu görev size nasip olur ve sizinle tekrar oturursak mahallemizin sorunlarını bir bir masaya yatırmak isteriz? dedi.

Amatör spor kulüplerine her türlü desteği vereceklerini ifade eden Dutlulu, kadınların talebi üzerine kurulacak olan kadın futbol kulübüne de yardım edeceklerini söyledi. Akhisar´ın sorun ve eksikliklerinin farkında olduklarını söyleyen Besim Dutlulu, ?Akhisar´da son 15 yıldır gerekli yatırım ve hizmetler hayata geçmedi. Bu konuda çok fazla şikayetler alıyoruz. Artık bu durum değişmeli. Biz çok farklı bir belediyecilik anlayışıyla geliyoruz. Projelerimizi oluştururken vatandaşlarımızın ve sivil toplum kuruluşlarının fikirlerini alıyoruz. Sizlerin ihtiyaçlarını inşallah seçildikten sonra elimizden geldiğince hayata geçirmeye çalışacağız. Bu konuda çok çalışacağıma emin olabilirsiniz. Farklı siyasi görüşlere sahip vatandaşlardan destekler alıyoruz. Akhisar´da değişim olması gerektiğini düşünen herkesin desteklerini bekliyoruz. Bu bir hizmet seçimi. Akhisar halkı bunun farkında. Bizim amacımız siyaset değil hizmet.  İnşallah 31 Mart´tan sonra en güzel hizmetleri Akhisarlılarla buluşturacağız? diye konuştu.

Konuşmaların ardından Besim Dutlulu ve vatandaşlar bando takımı eşliğinde hatıra fotoğrafı çekildi. Ziyarete CHP Manisa Milletvekili Vehbi Bakırlıoğlu, CHP ve İYİ Parti Akhisar ilçe başkanları ile meclis üye adayları katıldı.


Haber Kaynak : haber merkezi


BESİM DUTLULU MAZBATASINI ALDI

BAKIRLIOĞLU; “VATANDAŞ ENFLASYONA YETİŞEMİYOR”

MİLLETVEKİLLERİ VE BAŞKAN ADAYLARI OYUNU KULLANDI

ÖMER İŞÇİ’YE OLAN SEVGİ ÇINARLIKAPI’YA SIĞMADI

DUTLULU 'SANAYİ ARTIK DAHA GÜVENDE' DİYOR

O MAHALLELRE YENİ KREŞLER VE SAĞLIK OCAKLARI GELİYOR

ÖMER İŞÇİ'DEN EFENDİ-CUMHURİYET DOĞAL YAŞAM ALANI MÜJDESİ