SİYASET

SİYASET Haberleri

DUTLULU, ?DERT SİZDE DERMAN BİZDE?

DUTLULU, ?DERT SİZDE DERMAN BİZDE?

CHP Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, Cumhuriyet Mahallesi ziyaretinde vatandaşların ısrarı ile evlerine konuk oldu.

CHP Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, Cumhuriyet Mahallesi ziyaretinde vatandaşların ısrarı ile evlerine konuk oldu.

Cumhuriyet Mahallesi ziyaretinde vatandaşların eve davetini geri çevirmeyen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akhisar Belediye Başkanı Adayı Besim Dutlulu, vatandaşın sağlık hizmetleri konusunda yaşadıkları sıkıntıları dile getirmesi üzerine, "Sağlık konusunda çok hassas olduğumu bilmenizi isterim. Vatandaşlarımızın sağlık sorunları başta olmak üzere her türlü dertlerine derman olmak için bu yola çıktık" dedi.

"AKHİSAR´A DERMAN BELEDİYECİLİĞİNİ GETİRMEK İSTİYORUZ"

CHP Akhisar Belediye Başkanı Adayı Besim Dutlulu´ya, Cumhuriyet Mahallesi sakinleri yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşın sağlık hizmetlerinin yetersizliğinden şikayet etmesi üzerine, sağlık projelerinden bahseden Dutlulu, şu açıklamalarda bulundu: "Bildiğiniz gibi ben eczacıyım. Ege Üniversitesi Eczacılık Fakültesini bitirdikten sonra, eczanemi açtım ve Akhisarlı hemşerilerimize bir nevi sağlık hizmeti görevinde bulundum. Hastaların derdine derman olan ilaçları getirterek, uzun yıllar boyunca Akhisar´ımıza hizmette bulundum. Sağlık konusunda çok hassas olduğumu bilmenizi isterim. Zaten ´Derman Belediyeciliği´ bizim sloganlarımızdan birisi. Bu söz kesinlikle havada kalmayacak. Akhisar´a Derman Belediyeciliğini getirmek istiyoruz. Vatandaşlarımızın sağlık sorunları başta olmak üzere her türlü dertlerine derman olmak için bu yola çıktık. Sağlık konusunda oldukça yüksek standartlara sahip projelerimiz var. Çocuklarımızın, yaşlılarımızın uzak mesafelerdeki sağlık hizmetlerine gitmek için perişan olmalarına müsaade etmeyeceğiz.  Belediye imkanları noktasında elimizden gelen desteği vermek istiyoruz. İnşallah sizlerin desteğiyle seçilirsek, bu hizmetlerimizi hayata geçirmek istiyoruz."

 


Haber Kaynak : haber merkezi


ÖMER İŞÇİ’YE OLAN SEVGİ ÇINARLIKAPI’YA SIĞMADI

DUTLULU 'SANAYİ ARTIK DAHA GÜVENDE' DİYOR

O MAHALLELRE YENİ KREŞLER VE SAĞLIK OCAKLARI GELİYOR

ÖMER İŞÇİ'DEN EFENDİ-CUMHURİYET DOĞAL YAŞAM ALANI MÜJDESİ

AKHİSAR’A YENİ KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİ GELİYOR

BAŞKAN DUTLULU’DAN GENÇLERE DÜĞÜN SALONU MÜJDESİ

BAŞKAN DUTLULU’DAN 3 MAHALLEYE KREŞ MÜJDESİ