DUTLULU, ?GEÇİCİ DEĞİL KALICI ÇÖZÜMLER İÇİN ÇALIŞIYORUZ?

DUTLULU, ?GEÇİCİ DEĞİL KALICI ÇÖZÜMLER İÇİN ÇALIŞIYORUZ?

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, halk buluşmalarına kaldığı yerden devam ediyor.

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, halk buluşmalarına kaldığı yerden devam ediyor. Merkez mahallelerdeki halk buluşmalarının ardından Dereköy, Erdelli, Süleymanköy ve Sindelli Mahallelerini de ziyaret eden Başkan Dutlulu ve ekibi vatandaşlarla bir araya geldi.

Halkın da yönetimde söz sahibi olduğu bir anlayışla hareket ettiklerini ifade eden Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Başkan Yardımcıları Ekrem Kayserili ve Bedri Türk, Daire Müdürleri ile birlikte halk buluşmasında vatandaşlar ile bir araya geldi. Toplantıya yoğun ilgi gösteren mahalle sakinleri; güvenlik, sağlık, temizlik gibi çeşitli konulardaki istek, şikayet ve önerilerini dile getirdi.

Vatandaşlar tarafından iletilen konuların takipçisi olacaklarını söyleyen Belediye Başkanı Besim Dutlulu, ?Akhisar´ı, Akhisar halkı ile birlikte yöneteceğiz derken bunu kastediyorduk. Sizlerin fikirlerini ve düşüncelerini önemsiyoruz Halkımızın taleplerini dinlemek, sorunları yerinde inceleyerek hızlı çözümler bulabilmek ve vatandaşlarımızla olan iletişimimizi güçlendirmek amacıyla yaptığımız halk buluşmalarımızın bu haftaki durağı, Dereköy, Erdelli, Sindelli ve Süleymanköy Mahalleleri oldu.

Geçici değil kalıcı çözümler için çalışıyoruz. Kooperatiflere yapacağımız desteklemelerle tarım alanında şehrimizi tekrar hak ettiği seviyeye ulaştırmayı, çiftçimizin yüzünü güldürmeyi hedefliyoruz. Halk buluşmalarımıza kadınlarımızın katılması bizleri ayrıca mutlu etti. Kadınlarımız üretime dahil olacak, el işi, gıda gibi ürettikleri ürünleri kooperatifler vasıtasıyla satabilecekler. Kadınlarımızın güçlü olması demek, şehrimizin de güçlü olması demektir. Biz, Akhisar Belediyesi olarak vatandaşlarımızı desteklemeye, onlara yardımcı olmaya ve hayatlarını kolaylaştırmaya devam edeceğiz. Şunu unutmayın; bundan sonra Akhisar Belediyesi artık sizin belediyeniz ve bizler de sizlere hizmet etmek için varız. Halk Buluşmalarımıza katılan tüm mahalle sakinlerimize teşekkür ederim? dedi.


Haber Kaynak : haber merkezi


MASKİ’DEN AÇIKLAMA

AKHİSAR BELEDİYESİ TAZİYE EVİ’NDE SONA GELİNDİ

İNTERNET MEDYASI İLAN GELİRLERİYLE DAHA GÜÇLÜ

ATSO EKONOMİ KONFERANSINA YOĞUN İLGİ

MANİSA'DA İLK 2 TON SU 1 TL OLDU, KARTLI SAYAÇ ZORUNLULUĞU KALKTI

BAŞKAN ZEYREK, AKHİSAR HEYETİNİ MAKAMINDA AĞIRLADI

HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ