DUTLULU, ?HEDEFİMİZ AKHİSAR ÜNİVERSİTESİ?

DUTLULU, ?HEDEFİMİZ AKHİSAR ÜNİVERSİTESİ?

Millet İttifakı´nın Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, Akhisar Üniversitesi hedefi hakkında bilgiler verdi.

Millet İttifakı´nın Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, Akhisar Üniversitesi hedefi hakkında bilgiler verdi.

Üniversitenin, bir şehrin kalkınması açısından çok önemli bir yer tuttuğunu belirten Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti´nin Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, sigara fabrikası alanındayapımına başlanan ancak bir türlü bitirilemeyen Meslek Yüksek Okulu inşaatını en kısa zamanda bitirerek, birden fazla fakülte açılması için çalışacaklarını ve asıl hedef olan Akhisar Üniversitesi için ilk adımların atılacağının müjdesini verdi. Dutlulu, ?Akhisarlıların yıllardan beri hayalini kurduğu bu projeyi biz hayata geçireceğiz? dedi.

 

Meslek yüksek okul binası, kız ve erkek öğrenci yurdu, spor salonu, yemekhane, kantin, misafirhane, güvenlik ve revize binaların yer alacağı bölgede bir kampüs alanı oluşturmak için çalışacaklarına vurgu yapan Besim Dutlulu, kurulacak olan fakülteler ile Akhisar´ın kültürel ve ekonomik açıdan da canlanacağını söyledi.

Akhisarlı gençlerin akademik eğitimlerini almak için çevre illere gitmek yerine, kendi kentlerinde kalacaklarına dikkat çeken Besim Dutlulu, çevre illerden Akhisar´a eğitim almaya gelen gençlerin de ilçeye ekonomik olarak değer katacağının altını çizdi. ?Akhisar´ın geleceği için önemli bir yatırımı kentimize kazandıracağız´ diyerek sözlerine başlayan Dutlulu, proje hakkında şu bilgileri verdi: ?Sigara fabrikasında yapımına başlanan ancak bitirilemeyen Meslek Yüksek Okulu inşaatı en kısa zamanda bitirilerek, birden fazla fakülte açılması sağlanacak. Bu sayede asıl hedefimiz olan ?Akhisar Üniversitesi´ için ilk adım atılmış olacak. Kurulacak olan fakülte ile kentimizin ekonomik ve kültürel hayatı canlanacak, sosyal dokusu gelişecek.Akhisarlıların yıllardan beri hayalini kurduğu bu projeyi biz hayata geçireceğiz. Üniversite ve sanayiyi buluşturarak Akhisar´ımızı sosyal, ekonomik ve ticari açıdan daha güzel bir geleceğe taşıyacağız.? 


Haber Kaynak : haber merkezi


ZEYTİN ÜRETİCİLERİ İLAÇLAMAYA KARŞI UYARILDI

HASAN ACAR ORTAOKULU’NDAN BOCCE İL BİRİNCİLİĞİ

MÜFTÜLÜKTEN POLİS HAFTASI KUTLAMASI

ARANAN ŞAHIS YAKALANDI

İLÇE TARIM SAHA ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

ATSO'DAN BAŞKAN DUTLULU'YA TEBRİK ZİYARETİ

İLÇE SAĞLIK MÜDÜRÜNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ