DUTLULU, ?KİMSENİN İŞİYLE OYNAMAYACAĞIZ?

DUTLULU, ?KİMSENİN İŞİYLE OYNAMAYACAĞIZ?

Millet İttifakı´nın Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, Akhisar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü´ne bağlı işçiler ile bir araya geldi.

Millet İttifakı´nın Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, Akhisar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü´ne bağlı işçiler ile bir araya geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti´nin Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, Akhisar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü´ne bağlı işçilerin sorunlarını dinleyerek sohbet etti. ?Kimsenin işiyle ve aşıyla oynamayacağız´ diyen Besim Dutlulu, Akhisar´ı güzelleştirmek için hep birlikte çalışacaklarının altını çizdi.

?BİZ KİMSENİN İŞİYLE, AŞIYLA OYNAMAYIZ?

1 Nisan´da göreve başladıkları taktirde kimsenin işiyle oynamayacağının sözünü veren Besim Dutlulu, ?Biz Akhisar´a en iyi hizmetleri yapmak, şehrimizi daha güzel hale getirmek için bu yola çıktık. Bu hizmetleri de belediye işçilerimiz vasıtasıyla hayata geçireceğiz. Belediye yönetimi değiştiğinde, içinizde herhangi bir şüphe olmasın. Biz kimsenin işiyle, aşıyla oynamayız. O konuda size söz veriyorum. İçiniz rahat olsun? diye konuştu.

?İŞÇİLERİMİZİN ÇALIŞMA KOŞULLARINI İYİLEŞTİRECEĞİZ?

Belediye işçilerinin çalışma koşullarında iyileştirme yapacaklarına vurgu yapan Besim Dutlulu, Akhisar´ı güzelleştirmek için çok çalışacaklarının altını çizdi. Dutlulu, sözlerini şu şekilde sonlandırdı: ?Hem hak ettiğiniz çalışma koşullarına hem de maaşlara sahip olacaksınız.  Çalışma koşullarınızda ve maaşlarınızda iyileştirmeler yapılacak. Çünkü şehrimizi güzelleştirmek için bizim kadar size de büyük sorumluluklar düşüyor. Bu sorumluluğun hakkını vererek hep birlikte çok çalışacağız ve Akhisar´ımızı güzel geleceklere taşıyacağız. Mart´ın sonu Akhisar için bahar olacak.?


Haber Kaynak : haber merkezi


MASKİ’DEN AÇIKLAMA

AKHİSAR BELEDİYESİ TAZİYE EVİ’NDE SONA GELİNDİ

İNTERNET MEDYASI İLAN GELİRLERİYLE DAHA GÜÇLÜ

ATSO EKONOMİ KONFERANSINA YOĞUN İLGİ

MANİSA'DA İLK 2 TON SU 1 TL OLDU, KARTLI SAYAÇ ZORUNLULUĞU KALKTI

BAŞKAN ZEYREK, AKHİSAR HEYETİNİ MAKAMINDA AĞIRLADI

HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ