DUTLULU KÖMÜRCÜ VE PEKMEZCİDE SORUNLARI DİNLEDİ

DUTLULU KÖMÜRCÜ VE PEKMEZCİDE SORUNLARI DİNLEDİ

Kömürcü ve Pekmezci Mahallelerini ziyaret eden CHP Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi.

Kömürcü ve Pekmezci Mahallelerini ziyaret eden CHP Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi.

31 Mart´ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimi hakkında, Kömürcü ve Pekmezci Mahallelerinde açıklamalarda bulunan CHP Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, Akhisar´daki yönetim anlayışının artık değişmesi gerektiğini söyledi.

"NÜFUS ARTIYOR AMA HİZMET ARTMIYOR"

Gelişen Türkiye nüfusu ile birlikte Akhisar´ın da hızla büyüdüğünü dile getiren Dutlulu, "Akhisar, nüfus bakımından sürekli büyüyor. Fakat hizmet noktasında zamanın çok gerisinde kalmış durumda. 2019 Türkiye´sinde bile vatandaşlar hala yollarının bozuk olmasından şikayet ediyor. Bu sorunlar, biz yönetime geldiğimiz gibi hallolacak. Size söz veriyorum. Akhisar´da ´yollarımız bozuk´ diyen mahalle kalmayacak. Vatandaşımız artık altyapı sorunları ile boğuşmayacak" diye konuştu.

"AKHİSAR´A YENİ BİR DOKUNUŞ GEREKİYOR"

Akhisar´ın artık genç ve dinamik bir yönetim anlayışına ihtiyacı olduğunu söyleyen Dutlulu, Artık Akhisar´daki yönetim anlayışının değişmesi gerekiyor. Biz Akhisar´a yeni bir ışık, yeni bir heyecan ve yeni bir dokunuş ile birlikte hizmet aşkıyla geliyoruz.  Dostluktan, birlikten ve beraberlikten yanayız. Hiç kimseyi ayrıştırmadan tüm Akhisar´ı kucaklayarak şehrimizi hep birlikte, sizlerin de katılımıyla yöneteceğiz. Akhisar´ımızın sorunlarını beraber çözeceğiz" dedi. Haber Merkezi


Haber Kaynak : haber merkezi


BESİM DUTLULU MAZBATASINI ALDI

BAKIRLIOĞLU; “VATANDAŞ ENFLASYONA YETİŞEMİYOR”

MİLLETVEKİLLERİ VE BAŞKAN ADAYLARI OYUNU KULLANDI

ÖMER İŞÇİ’YE OLAN SEVGİ ÇINARLIKAPI’YA SIĞMADI

DUTLULU 'SANAYİ ARTIK DAHA GÜVENDE' DİYOR

O MAHALLELRE YENİ KREŞLER VE SAĞLIK OCAKLARI GELİYOR

ÖMER İŞÇİ'DEN EFENDİ-CUMHURİYET DOĞAL YAŞAM ALANI MÜJDESİ