DUTLULU, ?KOVALIK STADI´NIN ADINI HÜSEYİN SULTAN STADI YAPACAĞIZ?

DUTLULU, ?KOVALIK STADI´NIN ADINI HÜSEYİN SULTAN STADI YAPACAĞIZ?

Millet İttifakı´nın Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, Akhisar Yıldırımspor´u ziyaret ederek, projelerinden bahsetti.

Millet İttifakı´nın Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, Akhisar Yıldırımspor´u ziyaret ederek, projelerinden bahsetti.

Akhisar Yıldırımspor Başkanı Hüseyin Sultan ve yönetim kurulu üyelerinin davetiyle Yıldırımspor Klubü´nü ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti´nin Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, ?Gençleri kötü alışkanlıklardan uzaklaştırarak, spora teşvik etmek amacıyla Akhisar´ımızdaki amatör spor kulüplerine elimizden geldiğince destek olacağız? diye konuştu.Akhisar Yıldırımspor Kulübü Başkanı Hüseyin Sultan´a 50 yıllık emekleri ve çabaları için çok teşekkür eden Besim Dutlulu, Kovalık Stadı´nın ismini Hüseyin Sultan Stadı olarak değiştireceklerini sözlerine ekledi.

?TÜRKİYE´NİN ALTINORDU´SU VARSA EGE´NİN DE YILDIRIMSPOR´U VAR?

Altyapıdan futbolcu yetiştirme konusunda İzmir Altınordu Futbol Kulübü´nün başarılı bir örnek olduğunu söyleyen Akhisar Yıldırımspor Başkanı Hüseyin Sultan, Yıldırımspor´un da bu noktada oldukça başarılı sonuçlar kaydettiğini dile getirdi. ?Türkiye´nin Altınordu´su varsa Ege´nin de Yıldırımspor´u var? diyen Sultan, Besim Dutlulu´dan amatör spor kulüpleri için destek sözü aldı.

SPOR FAALİYETLERİNE TAM DESTEK

Sadece futbol konusunda değil her türlü spor branşındaki girişimlere destek olacağının sözünü veren Besim Dutlulu, ?Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan kurtarıp, spora yönlendirmek amacıyla spor kulüplerine desteğimiz tam olacak. O konuda şüpheniz olmasın. Akhisar´da spor faaliyetlerini arttıracağız. Çünkü sizin buradaki emeklerinizi, çabalarınızı biz çok iyi biliyoruz. Gençlerimize spor faaliyetlerinin dışında güzel ahlak ve dayanışma ruhunu da veriyorsunuz. Bunun için teşekkür ederim. İnşallah 31 Mart´tan sonra bizim yönetimimizde daha modern, daha kapsamlı ve daha kullanışlı spor tesislerini hayata geçirerek gençlerimizin spor faaliyetlerine destek olacağız? diye konuştu.

HÜSEYİN SULTAN´A ÖZEL TEŞEKKÜR

Türkiye´de örneklerine az rastlanacak şekilde 50 yıl kulüp başkanlığı görevinde bulunan ve halen görevine devam etmekte olan Akhisar Yıldırımspor Kulübü Başkanı Hüseyin Sultan´a emekleri ve çabaları için çok teşekkür eden Besim Dutlulu, Kovalık Stadı´nın ismini Hüseyin Sultan Stadı olarak değiştireceklerini söyledi. Besim Dutlulu´ya yerel seçimlerde başarılar dileyen Hüseyin Sultan,  güzel düşünceleri için teşekkür etti.

 

 

 


Haber Kaynak : haber merkezi


DUTLULU 'SANAYİ ARTIK DAHA GÜVENDE' DİYOR

O MAHALLELRE YENİ KREŞLER VE SAĞLIK OCAKLARI GELİYOR

ÖMER İŞÇİ'DEN EFENDİ-CUMHURİYET DOĞAL YAŞAM ALANI MÜJDESİ

AKHİSAR’A YENİ KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİ GELİYOR

BAŞKAN DUTLULU’DAN GENÇLERE DÜĞÜN SALONU MÜJDESİ

BAŞKAN DUTLULU’DAN 3 MAHALLEYE KREŞ MÜJDESİ

AKHİSAR’A ATATÜRK ANI EVİ AÇILACAK