GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri

DUTLULU PROJELERİNİ ANLATTI

DUTLULU PROJELERİNİ ANLATTI

Milletin Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, Akhisar´a çağ atlatacak projelerinin tanıtımını gerçekleştirdi.

Milletin Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, Akhisar´a çağ atlatacak projelerinin tanıtımını gerçekleştirdi.

Tütün Otel Toplantı Salonu´nda gerçekleştirilen sunumda Akhisarlılara projelerini tanıtan Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti´nin Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu´yu izlemeye yaklaşık 2 bin Akhisarlı geldi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan toplantı mevcut belediye meclis üyelerine plaket verilmesi ile devam etti. Milliyetçi Hareket Partisi ve Demokrat Parti´den Millet İttifakı´na geçen meclis üyelerine rozetleri takıldı. Toplantıya CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Orkun Şıktaşlı ile CHP ve İYİ Parti´nin il ve ilçe başkanları katıldı. Yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı toplantıda izleyiciler salona sığmadı.

Daha güzel bir Akhisar inşa etmek amacıyla bu yola çıktıklarını dile getiren Dutlulu, projelerini Akhisarlılara anlattı. Vatandaşlardan büyük alkış alan Dutlulu konuşmasında şu ifadelere yer verdi: ?Akhisar´a çağ atlatacak ve kentimizi daha güzel bir geleceğe taşımak için oluşturduğumuz projelerimizi binlerce Akhisarlıya anlattık. Onların bu desteğiyle bu seçimin kazananı Akhisar olacak. Milliyetçi Hareket Partisi ve Demokrat Parti´den aramıza katılan arkadaşlarımıza rozetlerini taktık. Kentimizde büyük projelerin mimarı olacak meclis üyesi adaylarımızı halkımıza tanıttık. Bizleri yalnız bırakmayan CHP Grup Başkanvekilimiz Özgür Özel, Manisa Milletvekilimiz Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Orkun Şıktaşlı ve binlerce Akhisarlı hemşerilerime teşekkür ediyorum. Sizlerin desteği ve bizdeki bu çalışma azmi ile inanıyorum ki; Akhisar´ımız çok daha güzel olacak. Akhisar´a sözümüz var diyoruz. Bu söz hizmet sözü, bu söz daha iyi bir gelecek sözü, bu söz mutlu bir Akhisar sözü.?

Akhisar´da daha önce hiç görülmemiş bir seçim çalışması içerisine girerek her vatandaşın dertlerini dinleyip, çözüm önerilerinden bahsettiklerini ifade eden Besim Dutlulu, anket çalışmalarında da önde olduklarını söyledi. Dutlulu, ?Anket çalışmalarımızın sonuçları bizleri çok mutlu etti. Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Partili arkadaşlarımızın yanı sıra AK Partili ve Milliyetçi Hareket Partili arkadaşlarımızdan da ciddi destekler alıyoruz. 3 farklı anket firması ile yaptığımız çalışmalarda da öndeyiz. İnşallah 31 Mart´ta da bu anketler sandığa yansıyacak ve Akhisar´ı daha güzel bir geleceğe taşıyacağız? diye konuştu.


Haber Kaynak : haber merkezi


AKHİSAR’DA 23 NİSAN COŞKUSU

AKHİSAR’DA 23 NİSAN ÇOCUK BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANACAK

AKHİSAR’DA 23 NİSAN KUTLAMALARI BAŞLADI

ASAYİŞ VE GÜVENLİK DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

MASKİ’DEN AÇIKLAMA

AKHİSAR BELEDİYESİ TAZİYE EVİ’NDE SONA GELİNDİ

İNTERNET MEDYASI İLAN GELİRLERİYLE DAHA GÜÇLÜ