DUTLULU, SEĞİRDİM MAHALLESİ´Nİ ZİYARET ETTİ

DUTLULU, SEĞİRDİM MAHALLESİ´Nİ ZİYARET ETTİ

Milletin Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, Seğirdim Mahallesi ziyaretinde vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandı.

Milletin Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, Seğirdim Mahallesi ziyaretinde vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandı.

Seğirdim Mahallesi´nde havai fişekler ile coşkulu bir şekilde karşılanan Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti´nin Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, Akhisar´a hizmet etmek için çok çalışacağının sözünü verdi.

Akhisar´a son 15 yıldır gerekli hizmet ve yatırımların yapılmadığını dile getiren Besim Dutlulu, 31 Mart yerel seçimlerinden sonra Akhisar Belediye Başkanı olduğu taktirde Akhisar´ın hak ettiği hizmetlere kavuşacağının altını çizdi. Mahalledeki kadınlar Besim Dutlulu´yu görmek için soğuk havada beklediklerini belirterek seçimlerde Dutlulu´ya oy atacaklarını ifade ettiler.

Dutlulu, mahalle sakinlerine yaptığı konuşmalarda şu ifadeleri kullandı: ?Bu soğuk havada bizleri karşıladığınız için hepinize çok teşekkür ederim. Sizin bu destekleriniz bize güç veriyor. Çalışma ve hizmet etme azmimizi arttırıyor. İnşallah 31 Mart yerel seçimlerinden sonra buraya tekrar geleceğim. Bu sefer Belediye Başkanı olarak geleceğim. Sizin isteklerinizi yapmak için elimden ne geliyorsa yapacağıma söz veriyorum. İnşallah Akhisar artık hak ettikleri hizmetlere bizimle beraber kavuşacak?

 

 


Haber Kaynak : haber merkezi


23 NİSAN’DA ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ

AKHİSAR’DA 23 NİSAN COŞKUSU

AKHİSAR’DA 23 NİSAN ÇOCUK BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANACAK

AKHİSAR’DA 23 NİSAN KUTLAMALARI BAŞLADI

ASAYİŞ VE GÜVENLİK DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

MASKİ’DEN AÇIKLAMA

AKHİSAR BELEDİYESİ TAZİYE EVİ’NDE SONA GELİNDİ