DUTLULU ?SORUNLARA HIZLI ÇÖZÜMLER ÜRETECEĞİZ?

DUTLULU ?SORUNLARA HIZLI ÇÖZÜMLER ÜRETECEĞİZ?

Millet İttifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, Nuri Giyik Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret ederek destek istedi.

Millet İttifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, Nuri Giyik Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret ederek destek istedi.

Nuri Giyik Sanayi Sitesi esnaflarından yoğun ilgi gören Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti´nin Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, sanayi esnafından destek sözü de aldı. Sanayi esnafı 15 yıldır Nuri Giyik Sanayi Sitesi´ne bir çivi bile çakılmadığını dile getirerek, 31 Mart´tan sonra Belediye Başkanı olarak göreve başladığında Dutlulu´dan hizmet sözü istedi.

Sanayi esnafının sorunlarını çözmek için hizmet sözü veren Besim Dutlulu, sadece seçimden seçime değil sürekli esnafı ziyaret edeceğini ve onların problemlerini çözmek için çok çalışacağını dile getirdi. Dutlulu, esnafa ?hayırlı işler´ dileğinde bulunarak bir süre esnafla sohbet etti. Esnafın, Nuri Giyik Sanayi Sitesine 15 yıldır hizmet gelmediğini dile getirmesi üzerine konuşan Dutlulu, ?Bizim hizmet anlayışımızda seçimden seçime vatandaşlarımızı ziyaret etmek yok. Biz sürekli esnafımız ile diyalog halinde olacak ve onların sorunlarını dinleyerek o sorunlara en hızlı şekilde çözümler üreteceğiz. Sizlerin de dediği gibi; artık Akhisar´da değişim zamanı geldi. İnşallah sizlerin bu isteği 31 Mart günü sandıklara da yansıyacak. Akhisar küllerinden doğacak? diye konuştu. Haber Merkezi


Haber Kaynak : haber merkezi


BESİM DUTLULU MAZBATASINI ALDI

BAKIRLIOĞLU; “VATANDAŞ ENFLASYONA YETİŞEMİYOR”

MİLLETVEKİLLERİ VE BAŞKAN ADAYLARI OYUNU KULLANDI

ÖMER İŞÇİ’YE OLAN SEVGİ ÇINARLIKAPI’YA SIĞMADI

DUTLULU 'SANAYİ ARTIK DAHA GÜVENDE' DİYOR

O MAHALLELRE YENİ KREŞLER VE SAĞLIK OCAKLARI GELİYOR

ÖMER İŞÇİ'DEN EFENDİ-CUMHURİYET DOĞAL YAŞAM ALANI MÜJDESİ