SİYASET

SİYASET Haberleri

DUTLULU´DAN AKSELENDİ ÇIKARTMASI

DUTLULU´DAN AKSELENDİ ÇIKARTMASI

Milletin Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, Akselendi Mahallesini ziyaret etti. Dutlulu´ya ilgi büyüktü.

Milletin Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, Akselendi Mahallesini ziyaret etti. Dutlulu´ya ilgi büyüktü.

31 Mart´ta gerçekleşecek yerel seçimler için vatandaşlarla buluşmaya devam eden Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti´nin Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu´ya destekler gün geçtikçe artıyor. Akselendi Mahallesi´ni ziyaret eden Dutlulu´ya yüzlerce mahalle sakini desteklerini sundu. Ziyarette Besim Dutlulu´ya, CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu ile Manisa BŞB Adayı Orkun Şıktaşlı da eşlik etti.

"BEN VE EKİBİM HİZMET KONUSUNDA İDDİALIYIZ"

Akhisar´a hizmet etmek ve kente büyük projeleri kazandırma konusunda oldukça iddialı olduğunun altını çizen Besim Dutlulu, her siyasi görüşten vatandaşların desteğini aldığını söyledi. Dutlulu konuşmasında şu ifadelere yer verdi: ?Biz insanlara tepeden bakmıyoruz, onların gözlerinin içine bakıyoruz. Onların sevinçlerini paylaşıp, onların dertleriyle kederleniyoruz. Akhisar´daki her bir vatandaş benim için çok önemli. Eğer destekleriniz benden yana olursa size söz veriyorum; Akhisar´ı daha huzurlu, daha mutlu, daha yaşanabilir bir kent haline getireceğim. Akhisar´a artık genç, dinamik ve enerjik bir başkan lazım. Ben ve ekibim hizmet konusunda iddialıyız.?

"AKHİSAR´IN BOZUK YOLLARINI BİZ DÜZELTECEĞİZ"

Akhisar´a son 15 yılda gerekli yatırım ve hizmetlerin yapılmadığına dikkat çeken Besim Dutlulu, kent genelindeki bozuk yol sorunu için şu açıklamalarda bulundu: ?Akhisar genelinde gittiğimiz her yerde vatandaşlarımızın ilk şikayeti bozuk yollar oluyor. En temel belediyecilik hizmeti olan altyapı hizmetlerini bile Akhisar halkı alamıyor. 2019 yılında bile vatandaşlarımız bozuk yollara mahkum olmuş durumda. Merak etmeyin, göreve geldiğimiz gibi ilk önce Akhisar´ın bozuk yollarını düzelteceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Artık Akhisarlılar hak ettikleri hizmetlere kavuşacak.?

"AKHİSAR´IN ÇOCUĞU BESİM DUTLULU"

CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, Akselendi halkına yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı: ?Karşınızda Akhisar´ın sokaklarında büyümüş, kentin sorunlarını iyi bilen, genç ve enerjik başkan adayı Besim Dutlulu var. Besim´in babası Ahmet Dutlulu, eski belediye başkanlarından. Halen her yerde yaptığı hizmetleri konuşulan Akhisar´a çok iyi hizmet eden ve bu hizmetleri hala Akhisarlılar tarafından kullanılan biri. Şimdi hizmet sırası oğlunda. Ben yürekten inanıyorum ki; Akhisar´a en iyi şekilde hizmet edecek kişi Besim Dutlulu´dur.?

Manisa BŞB Başkan Adayı Orkun Şıktaşlı da Besim Dutlulu´nun çalışkan ve dinamik olduğuna dikkat çekerek, Dutlulu´nun Akhisar´a en iyi hizmetleri getireceğinden emin olduğunu söyledi. Daha sonra Besim Dutlulu vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çekildi. Haber Merkezi

 


Haber Kaynak : haber merkezi


ÖMER İŞÇİ’YE OLAN SEVGİ ÇINARLIKAPI’YA SIĞMADI

DUTLULU 'SANAYİ ARTIK DAHA GÜVENDE' DİYOR

O MAHALLELRE YENİ KREŞLER VE SAĞLIK OCAKLARI GELİYOR

ÖMER İŞÇİ'DEN EFENDİ-CUMHURİYET DOĞAL YAŞAM ALANI MÜJDESİ

AKHİSAR’A YENİ KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİ GELİYOR

BAŞKAN DUTLULU’DAN GENÇLERE DÜĞÜN SALONU MÜJDESİ

BAŞKAN DUTLULU’DAN 3 MAHALLEYE KREŞ MÜJDESİ