EĞİTİM BİR-SEN´DEN ÜYELERİNE VE EĞİTİM ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜR

EĞİTİM BİR-SEN´DEN ÜYELERİNE VE EĞİTİM ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜR

Eğitim Bir-Sen Akhisar Temsilciliği Yönetim Kurulu sendika hizmet binasında 4688 Sayılı Kamu Görevlileri Sendikaları Kanununa göre 15 Mayıs sendikalı personel sayılarına göre her yıl imzalanan mutabakat metnine göre Akhisar´da bir basın açıklamasında bul

Eğitim Bir-Sen Akhisar Temsilciliği Yönetim Kurulu sendika hizmet binasında 4688 Sayılı Kamu Görevlileri Sendikaları Kanununa göre  15 Mayıs sendikalı personel sayılarına göre her yıl imzalanan mutabakat metnine göre Akhisar´da bir basın açıklamasında bulunarak üyelerine ve eğitim çalışanlarına teşekkür etti.

Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Akhisar İlçe Temsilcisi Süleyman Erdem şunları belirtti; ?İnanmış ve adanmış dava adamları  tarafından Erdemliler Hareketi olarak kurulan Eğitim Bir-Sen´in dava bayrağını  Akhisar´ımızda taşıyan bizler, sizlerden aldığımız destek ve güvenle 2017/2018 Eğitim-Öğretim Yılı Akhisar  mutabakatına göre yıllardan bu yana gelen geleneği bozmadan,kararlı bir şekilde açık ara farkla Eğitim iş kolunda 709 üye sayısına ulaşarak yetkiyi tazeledik.Akhisar´ımızda Eğitim Bir-Sen´e olan güvenin ve inancın artarak devam etmesi ve üye sayılarımızın her geçen gün artmasında emeği geçen desteklerini daima yanımızda hissettiğimiz başta üyelerimiz olmak üzere;Okul ve Kurumlarımızda Sendikamızın adeta birer simgesi olan, her  türlü çalışmada yanımızda olan,gece gündüz demeden programlarımıza katılan ve organize eden Uçbeylerimiz Okul-Kurum Temsilcilerimize;Çalışma hayatında bayanlarında yerinin olduğunu yaptığı çalışmalarla gösteren, fedakar Bayanlar Komisyonu Üyelerine; Sendikamızın bu günlere gelmesinde emeği olan,davamızda taşı taş üstüne koyan eskimez başkanlarımız, yönetim kurullarımız ve delegelerimize ve tüm eğitim çalışanlarına teşekkür ediyoruz. Allah hepinizden razı olsun.?

Erdem; ?Sendikacılığa farklı bir soluk ve bakış açısı getiren Eğitim Bir-Sen´in farkının problem odaklı değil; çözüm odaklı çalışmak olduğunu vurguladı.Yapmış olduğumuz sendikacılıkta yine kendi yaptıklarımızı, yapacaklarımızı ve çözüm önerilerini söylemeye devam edeceğiz. Okul-okul,kurum-kurum çalışmalarımıza durmadan eğitim çalışanlarından aldığımız güçle devam edeceğiz. Çözümün ve yeniliklerin adresi olmaya devam edeceğiz.Bu günler Eğitim Bir-Sen ailesi olarak  onur,mutluluk  verici. Daha güzel çalışmalara üyelerimizle, çok kıymetli eğitim çalışanlarıyla hep birlikte imza atacağız. ?En Büyük Gücümüz Örgütlülüğümüz? anlayışıyla, İlkelerimize bağlı kalarak Eğitim Bir-Sen ailemizi hep birlikte büyütmeye devam edeceğiz. Yürüyeceğiz hiç yorulmadan hep birlikte sizlerle yürüyeceğiz.? Dedi.


Haber Kaynak : haber merkezi


AKHİSAR’A YENİ MESLEK LİSESİ KAZANDIRILIYOR

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ'NDEN BİRLEŞTİRİLMİŞ SINIFLI OKULLARA ZİYARET

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ERDEM YIRCALI ANAOKULUNU ZİYARET ETTİ

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI HUKUK HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRÜ'NDEN AKHİSAR ZİYARETİ

YAPIMI VE GÜÇLENDİRME ÇALIŞMALARI DEVAM EDEN OKULLAR YERİNDE İNCELENDİ

“ATATÜRK ÇOCUKLARI UZAYDA”

06 ŞUBAT DEPREMİ SENEİDEVRİYESİNDE OKULLARDA ANILDI