SPOR

SPOR Haberleri

EĞİTİMLER BAŞLADI

EĞİTİMLER BAŞLADI

Akhisargücü Spor Kulübü bünyesinde cimnastik eğitimleri kaldığı yerden devam ediyor.

Covıd-19 pandemisi sebebiyle sportif faaliyetlerini durduran Mor-Beyazlı Kulüp, eğitimleri kontrollü şekilde yeniden başlattı. Aerobik Jimnastik Milli Takım Baş Antrenörü Mehmet Ali Ekin ve Milli takım eski sporcusu Antrenör Sevinç Ayşıl Karasu koordinatörlüğünde başlatılan kurs, yapılan basın açıklaması ile kamuoyuna duyuruldu. Konu üzerine konuşan Ekin ?Bütün Spor Branşlarının temeli olan Cimnastik çalışmalarına Sevinç Ayşıl Karasu ile başladık. Akhisar´dan geleceğin başarılı ve yetenekli sporcularının çıkacağına canı gönülden inanıyoruz.? dedi. Sözlerine ekleme yapan Milli Takım Antrenörü, Akhisarlı çocukların cimnastikle tanışması gerektiğinin üzerinde durarak ebeveynlerinde öncülüğünde bu alana ilginin artması gerektiğini belirtti. Ayrıca tüm Akhisarlı çocukları jimnastik kursuna, kulüp bünyesine katılmaya davet etti.

Kurs üzerine ayrıntılı bilgide ise haftada Cumartesi ve Pazar olmak üzere iki gün, saat 10:00 ile 12:00 arasında, 5-8 yaş aralığında yapılacağı ifade edildi.

Kulüp Başkanı Nihat Uz konu üzerine konuşmasında ?Ufak bir aradan sonra yeniden jimnastik kursumuz faaliyete geçiyor. Tek dileğimiz Covıd-19 adı verilen virüse bir an önce çare bulunması ya da kendiliğinden yok olmasıdır. Gerekli tüm hijyen koşullarını öğrencilerimiz için sağladık. Aerobik Jimnastik Milli Takım Baş Antrenörü Mehmet Ali Ekin ve Milli takım eski sporcusu Antrenör Sevinç Ayşıl Karasu koordinatörlüğünde başlatılan kursumuza tüm Akhisarlı çocukları davet ediyoruz. Mehmet Ali Ekin ve Sevinç Ayşıl Karasu´nun Akhisar´a büyük bir kazanç olduğunu düşünüyorum.? dedi.


Haber Kaynak : Rüstem Savaş


TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP

AKHİSARSPOR BERABERE KALDI

MANİSA BBSK’DEN AKHİSAR BELEDİYESPOR’A DESTEK

50 YAŞ MASTERLARDAN AKHİSARSPOR’A ZİYARET

ORYANTİRİNG İL BİRİNCİLİĞİNDE ZEYNEP GÜLİN ÖNGÖR MTAL İMZASI

YENİŞEHİRLİOĞLU AVRUPA ŞAMPİYONU AKTÜRK’Ü MİSAFİR ETTİ