Elektrik Hatları Tamamlandı Büyükşehir Yeniledi

Elektrik Hatları Tamamlandı Büyükşehir Yeniledi

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar ilçesinde GDZ Elektrik tarafından altyapı çalışmaları tamamlanan cadde ve sokaklarda yenileme ve parke taşı döşeme çalışmalarına hız verdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar ilçesinde GDZ Elektrik tarafından altyapı çalışmaları tamamlanan cadde ve sokaklarda yenileme ve parke taşı döşeme çalışmalarına hız verdi. Vatandaşların mağdur edilmemesi amacıyla program dahilinde her bölgeye girildiğini belirten Büyükşehir yetkilileri, 164 Sokak´ta devam eden çalışmaları inceledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, Akhisar ilçesine bağlı Atatürk Mahallesi 164 Sokak´ta GDZ Elektrik tarafından yapılan alt yapı çalışmalarının ardından parke taşı döşeme çalışması başlattı. Çalışmaları Manisa Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Doğan Ensivri, Akhisar şantiye yetkilileri ile birlikte inceledi. Mahallede 6 bin metrekare parke taşı döşeme çalışması yapılmasının planlandığını ve bunun bin 500 metrekaresinin tamamlandığını belirten Ensivri, ilçeye yaptığı yatırımlar nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediyesine ve Başkan Cengiz Ergün´e teşekkür etti. Bölgede bulunan esnaf ve vatandaşlar da, çalışmadan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, yaz mevsiminde tozdan kurtulacaklarını dile getirdi.


Haber Kaynak : haber merkezi


UMUTLAR SON 2 MAÇA KALDI

AKHİSARSPOR’DA DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP

AKHİSARSPOR BERABERE KALDI

MANİSA BBSK’DEN AKHİSAR BELEDİYESPOR’A DESTEK