ELİBOL, ?TURNUVADA ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ?

ELİBOL, ?TURNUVADA ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ?

Manisa İl Şampiyonasında mücadele ederek İl Şampiyonu olan Akhisar U18 Erkek Basketbol Takımı Antrenörü Hüseyin Elibol, Denizli´de yapılacak olan Türkiye Bölge Şampiyonasını değerlendirdi.

Manisa İl Şampiyonasında mücadele ederek İl Şampiyonu olan Akhisar U18 Erkek Basketbol Takımı Antrenörü Hüseyin Elibol, Denizli´de yapılacak olan Türkiye Bölge Şampiyonasını değerlendirdi. Antrenör Elibol, ?Türkiye Çeyrek Finalleri oluyor, bu turnuva Bölge Şampiyonası. Denizli´deki turnuvaya aşağı yukarı 12 takım gelecek, bizimle birlikte ve hep il şampiyonları tabi ki. Afyon, Antalya, Burdur, Denizli, Isparta, Karaman, Konya, Mersin, Muğla ve Manisa birincileri orada olacak. Manisa ilini biz, Akhisar U18 Takımımız temsil edecek? dedi. Ayrıca Antrenör Elibol, ?Denizli´deki turnuvada takımlar gruplara ayrılacak. İki gruba ayrılacak takımlar, gruplarında birinci ve ikinci olmak için mücadele edecek. Gruplarını birinci ve ikinci bitiren takımlar çapraz eşleşecek ve galip iki takım, Türkiye Yarı Finallerine kalacak? ifadelerini kullandı.

?Her Takımın Her Gün Maçı Olacak?

Şampiyon Takımın Antrenörü Elibol, ?Denizli´de yapılacak olan turnuvada her takımın her gün maçı olacak. Bir hafta sürecek turnuvada takımlar 5-6 gün yoğun tempoda her gün maç oynayacak ve sonunda iki takım Türkiye yarı finallerine kalacak. Bölge Şampiyonasında her takım 12 kişilik kadroları ile mücadele edecek. Maçlara 12 kişilik kadro ile çıkabiliyorsunuz. Sakat oyuncularımız var ve sakatlıkları halen de devam ediyor. Bu durum bizi etkiliyor. Sonuçta kadromuz derin. Diğer arkadaşlar, turnuvada elinden geleni yapacaktır. Uzun bir turnuva olacak ve her maçta tüm oyuncu arkadaşlarıma ihtiyaç olacak. Yoğun tempoda hepsine ihtiyacımız olacaktır elbette? açıklamasında bulundu.

?Her Gün Antrenman Yapıyoruz?

Antrenmanlara başladıklarını ifade eden Elibol, ?Final maçımız bittikten hemen sonra başladığımız çalışmalar şu anda devam ediyor. Çocukların gündüzleri okulu olduğu için her gün antrenman yapıyoruz. Hafta sonu hazırlık maçı yapacağız. Turnuvaya gidene kadar hazırlık maçları oynamaya devam edeceğiz. Aşağı yukarı 4-5 hazırlık maçı oynamayı hedefliyoruz. Genellikle hazırlık maçlarımızı İzmir takımları ile oynuyoruz. Oradaki genç takımlarla oynuyoruz. Oynanacak hazırlık maçlarında saha fark etmiyor. Buradaki salonun boşluğuna göre kendi sahamızda da oynuyoruz. Deplasman sahalarında da oynuyoruz? dedi.

?12 Günlük Yoğun Bir Periyot?

Gidene kadar 2 haftalık bir vakitlerinin olduğunu söyleyen Antrenör Elibol, ? Bu 2 haftalık zamanı da 5 gün antrenman ve bir gün hazırlık maçı, bir gün de dinlenme şeklinde planlıyoruz. Haftada 2 hazırlık maçı yaparsak mutlaka 4-5 maç düşünüyoruz. Birer gün dinlenme verdiğimizde çocuklara 2 hafta boyunca 2 gün eder ve 12 günlük yoğun bir periyot bizleri bekliyor.  Buradaki hazırlıklar ve dinlenme periyotları hepsi çok önemli. Bu 2 haftalık dönemi düzenli bir şekilde gerçekleştirebilirsek ve burada elimizden geleni en iyi şekilde yapabilirsek Denizli´deki turnuvada da iyi bir performans göstereceğimize inanıyorum? açıklaması yaptı.

?Kuralar Çok Önemli?

Denizli´de çekilecek kuraların da çok önemli olduğunu belirten Antrenör Hüseyin Elibol, ? Sonuçta her takım oraya şampiyon olarak geliyor. Her takımın orada bir iddiası var. Genelde her takım iddialı bir şekilde geliyor. Burada kura şansı da önemli elbette. Ama gruplarda ne olacağı belli olmuyor. Çünkü turnuvada arka arkaya maçlar oynanıyor. Allah korusun, sakatlıklar olursa diğer takımlar gibi bizim içinde önem arz ediyor. İnşallah, sakatlık yaşanmaz ve turnuvayı sağlıklı bir şekilde geçiririz diye ümit ediyorum? diyerek sözlerini tamamladı.




TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP

AKHİSARSPOR BERABERE KALDI

MANİSA BBSK’DEN AKHİSAR BELEDİYESPOR’A DESTEK

50 YAŞ MASTERLARDAN AKHİSARSPOR’A ZİYARET

ORYANTİRİNG İL BİRİNCİLİĞİNDE ZEYNEP GÜLİN ÖNGÖR MTAL İMZASI

YENİŞEHİRLİOĞLU AVRUPA ŞAMPİYONU AKTÜRK’Ü MİSAFİR ETTİ