EMNİYET GÜÇLERİ UYUŞTURUCUYA GEÇİT VERMİYOR

EMNİYET GÜÇLERİ UYUŞTURUCUYA GEÇİT VERMİYOR

Emniyet güçlerinin şüphesi üzerine Akhisar’da durdurulan bir araçta 256 adet uyuşturucu, uyarıcı madde olarak kullanılan Regapen sentetik ecza ele geçirildi.

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Akhisar Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği görevlilerince uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapan, nakleden ve kullanan şahıslara yönelik yapılan çalışmalar kapsamında D.A’ya ait araç durduruldu. Polis ekiplerinin şüphelenmesi üzerine araçta yapılan aramada 256 adet uyuşturucu hap olarak kullanılan 256 adet Regapen adlı sentetik ecza ele geçirildi.

33 yaşındaki şüpheli D.A uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti yapmak suçundan gözaltına alınarak hakkında adli işlemler başlatıldı.

Manisa Emniyetinden yapılan açıklamada halkın huzur ve güvenliği için mücadelenin aralıksız süreceği mesajı verildi.

Manisa Valiliği tarafından konu üzerine yapılan yazılı açıklamada “İl Emniyet Müdürlüğümüz Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Akhisar Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği görevlilerince uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapan, nakleden ve kullanan şahıslara yönelik yapılan çalışmalar kapsamında Akhisar ilçesinde durdurulan bir araçta yapılan aramada;

256 adet Regapen isimli Sentetik Ecza ele geçirilmiştir.

Konuyla ilgili D. A. (33) isimli 1 şüpheli şahıs uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti yapmak suçundan gözaltına alınarak adli işlemlere başlanılmıştır.

Manisa halkının huzur ve güvenliği için Manisa Emniyet Müdürlüğü olarak suç ve suçlularla mücadelemiz aralıksız devam edecektir.” ifadeleri yer aldı.


Haber Kaynak : Rüstem Savaş


İL GENELİNDE EŞ ZAMANLI GÜVEN HUZUR UYGULAMASI

3 AYRI SUÇTAN ARANAN ŞAHIS EMNİYET EKİPLERİNCE YAKALANDI

OKUL ÇEVRELERİ İLE SERVİS ARAÇLARI DENETİMİ YAPILDI

EMNİYETTEN TERMİNAL VE OTOBÜLERDE DENETİM

JANDARMA TRAFİKTEN BAYRAM MESAİSİ

EMNİYETTEN TRAFİK ÖZEL DENETİMİ

KAÇAK HÜKÜMLÜ YAKALANDI