EN SPOR’DA “AKHİSARSPOR”

EN SPOR’DA “AKHİSARSPOR”

Akhisar'da yayın hayatına başlayan ve sosyal medya üzerinden yayın yapan "Akhisar enTv" haftada üç programla yayın hayatını sürdürüyor.

Pazartesi günleri “EN SPOR”, çarşamba günleri "Engin Akyüz ile konuşuYORUM" ve cuma günleri de "Mevzu Müzik" programlarını sosyal medya üzerinden canlı olarak ekranlarınıza getiren Akhisar enTv'ye izleyicilerde, soruları, görüşleri, fikirleri ve eleştirileri ile katkıda bulunabiliyorlar.

Bu Pazartesi Akhisar entv'de yayınlanan EN SPOR programında, Akhisar Türfad Başkanı Nurullah Zağlı, eski futbolcu ve eski hakem Ercan Soylu, spor yorumcusu Süleyman Kollu ve eski futbolcu Ogün Kundil, GZT Giresunspor ile Akhisarspor arasındaki 3-0 mağlup olduğumuz maçı değerlendirerek, takımımızın neden bu duruma geldiği ve gelecek ile ilgili yapılması gerekenleri konuştular. Moderatörlüğünü Engin Akyüz'ün yaptığı EN SPOR programına izleyicilerin mesaj ile katılımları ve küme düşmemiz ile serzenişte bulunmaları dikkat çekti. Önemli mesajların verildiği EN SPOR programında takımda bazı bilinmezlerin olduğu ve bunların yöneticiler tarafından acilen taraftarlar ile paylaşılması gerektiği belirtilerek, önümüzdeki hafta EN SPOR programına yöneticiler davet edildi.

Yaklaşık iki saati aşan canlı yayında, oyun anlayışımız, hakem hataları ve pozisyonlar değerlendirildi.

Akhisar enTv'yi canlı olarak seyredebilmek için link aşağıdaki gibidir.

 https://www.facebook.com/Akhisar-entv-102634585206855


Haber Kaynak : erhan çelik


OKUL SPORLARI ARTİSTİK CİMNASTİK İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI YAPILDI

UMUTLAR SON 2 MAÇA KALDI

AKHİSARSPOR’DA DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP

AKHİSARSPOR BERABERE KALDI