ERDELLİ´NİN BEKLEDİĞİ ISLAH ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR

ERDELLİ´NİN BEKLEDİĞİ ISLAH ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR

MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar´ın Erdelli Mahallesi´ndeki vatandaşların can ve mal güvenliğini korumak için dere ıslah çalışmasına devam ediyor.

MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar´ın Erdelli Mahallesi´ndeki vatandaşların can ve mal güvenliğini korumak için dere ıslah çalışmasına devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Akhisar İlçe Koordinatörü Doğan Ensivri, mahalleye giderek çalışmaları yerinde inceledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, taşkın riski barındıran derelerde gerçekleştirdiği ıslah çalışmalarıyla Manisalıların su baskınlarından mağduriyet yaşamalarının önüne geçiyor. Bu kapsamda MASKİ, Akhisar ilçesine bağlı Erdelli Mahallesi´ndeki dere ıslah çalışmalarına da başladı. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen iş çerçevesinde, mahalle içerisinden geçen derede 270 metre betonarme U kesit imalatına devam ediyor. Mahalle muhtarlığından iletilen talep üzerine harekete geçen ekipler, ıslah çalışması sonrasında 570 metre uzunluğunda panel çit korkuluk uygulaması yaparak civarda yaşayan vatandaşların can ve mal güvenliklerini de sağlayacak. Mahalleyi ziyaret ederek muhtar ve vatandaşlarla bir araya gelen Manisa Büyükşehir Belediyesi Akhisar İlçe Koordinatörü Doğan Ensivri, MASKİ 1. Bölge Şube Müdürü Fatih Tuncer ile birlikte çalışmaları yerinde inceledi.

?Can ve mal güvenliğimiz artık tehdit altında olmayacak?

MASKİ Genel Müdürlüğü´nce, Akhisar´ın Erdelli Mahallesi´nde bulunan derenin ıslah çalışmasından dolayı memnun olduğunu belirten Mahalle Muhtarı Ahmet Günhan, ?Mahallemizin ortasından geçen derede bakım-onarım çalışması yapılmamıştı. Yağmur yağdığında çekilmez bir hal alıp güvenliğimiz tehdit altındaydı. MASKİ Genel Müdürlüğü´ne yaptığımız başvuru sonucunda MASKİ ekipleri derede ıslah çalışmasını başlattı. Tüm mahalle halkım ve şahsım adına Başta Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün´e, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun´a ve emeği geçen tüm çalışanlara teşekkür ederim? dedi.

 


Haber Kaynak : Şerife Kandemir


SEÇİM SENİN AKHİSAR

VALİ ÜNLÜ BAŞKANLIĞINDA SEÇİM GÜVENLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI

ÖMER İŞÇİ'NİN HACIİSHAK MİTİNGİNDE COŞKULU KALABALIK

MİTİNGLERDE KALABALIK REKORU BAŞKAN DUTLULU’NUN

İŞÇİ, GALERİCİ ESNAFLARINA MÜJDE VERDİ

BAKIRLIOĞLU; “TEMMUZDA ZAM ZATEN YASAL ZORUNLULUK”

ENERJİ SA'DAN OKUL ÖNCESİ EĞİTİME ANLAMLI DESTEK