ERDELLİ´NİN DERESİ TEMİZLENİYOR

ERDELLİ´NİN DERESİ TEMİZLENİYOR

MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar ilçesine bağlı Erdelli Mahallesi´nde bulunan ıslahlı derede temizlik çalışmasına başladı.

MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar ilçesine bağlı Erdelli Mahallesi´nde bulunan ıslahlı derede temizlik çalışmasına başladı. 

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 17 ilçe merkezi ve mahallelerinde yürüttüğü temizlik çalışmaları sayesinde dereleri daha sağlıklı hale getiriyor. Bu kapsamda MASKİ, Akhisar ilçesine bağlı Erdelli Mahallesi´nde daha önce ıslah ve korkuluk çalışması yapılan derede zamanla oluşan rüsubatı temizlemek için 500 metrelik çalışma başlattı. Deredeki temizlik çalışması tamamlandığında yağışlı havalarda su taşkınları engellenerek hanelerin ve tarım arazilerinin zarar görmesinin önüne geçilecek.

?Biz ne hizmet gördüysek MASKİ´den gördük?

Erdelli Mahalle Muhtarı Ahmet Günhan, ?Mahallemizden geçen derede zamanla oluşan pislik ve yabani otlardan dolayı suyun akışı sağlıklı değildi. MASKİ´ye sorunumuzu bildirdik. Sağ olsun, MASKİ deremizi temizliyor. Çalışma tamamlandıktan sonra su rahat akacak ve bize zarar vermeyecek. Biz ne hizmet gördüysek MASKİ´den gördük ve hala daha hizmet görmeye devam ediyoruz. Çalışmalardan mahalleli de çok memnun kalıyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun ile birlikte hizmetlerde emeği geçen tüm personele teşekkür ederiz? dedi.


Haber Kaynak : haber merkezi


METEOROLOJİ UYARDI; “TOZ TAŞINIMI BEKLENİYOR”

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜYLE CBÜ ARASINDA PROTOKOL

23 NİSAN’DA MİNİK SITKI EFE, MANİSA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ OLDU

23 NİSAN’DA MİNİK ALPEREN YUNUSEMRE KAYMAKAMI OLDU

NORM ENDER’DEN MANİSA’DA MUHTEŞEM KONSER

MİNİKLER BELEDİYE BAŞKANI OLDU

23 NİSAN’DA ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ