ERYÜKSEL ; TÜRKİYE´NİN CUMHUR İTTİFAKINA İHTİYACI VAR

ERYÜKSEL ; TÜRKİYE´NİN CUMHUR İTTİFAKINA İHTİYACI VAR

Cumhur İttifakı´nın Akhisar Belediye başkan adayı Hüseyin Eryüksel, Ak Parti ilçe başkanı İbrahim Sayın, MHP Akhisar ilçe başkanı Ahmet Namal ve her iki partinin yönetimleri ile birlikte Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Ulusoy´un makamında

Cumhur İttifakı´nın  Akhisar Belediye başkan adayı Hüseyin Eryüksel, Ak Parti ilçe başkanı İbrahim Sayın, MHP Akhisar ilçe başkanı Ahmet Namal ve her iki partinin yönetimleri ile birlikte Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Ulusoy´un makamında ziyaret etti.

Akhisar Ticaret Odası başkanı Mehmet Ulusoy ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Akhisar´ın ülke genelinde tanınırlığının arttığına vurgu yaparak bunda en çok etkisi olan Akhisarspor´un iki kupa birden alan Başkanı Hüseyin Eryüksel´e teşekkür ederek seçim sürecinde kendisine başarılar diledi.

Ulusoy,  Akhisar´ın otuz ilden daha büyük ekonomiye sahip büyük bir ilçe olduğunun altını çizdiği konuşmasında Başkan adayı Eryüksel´den ilçeye bir üniversite, fakülte kazandırılması için çalışılmasını ve kentin de istedi.

Seçim çalışmalarında kurum ziyaretlerine Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası ile başladıklarını belirten  AK Parti Belediye Başkan Adayı Hüseyin Eryüksel 15 Temmuzda başlayıp geçen seçimde devam eden cumhur ittifakının bir ihtiyaçtan duyduğunu, Türkiye´nin buna ihtiyacı olduğunu söyledi.

Akhisarspor´un Akhisar´ı futbolda bir marka yaptığını dile getiren Ulusoy kent olarak, şehir olarak eksikliklerimizin olduğu belirtti. Ulusoy konuşmasında şu konulara değindi.

?Şehir ve kent konusunda da marka olmak istiyoruz. Umarım ki sizlerin ve diğer aday arkadaşların çabalarıyla bir marka kent haline de geleceğiz. Yakın bir gelecek bunu bize gösteriyor. Bunların emareleri var mı , var. Çok güzel işler oluyor mu, oluyor Akhisar´da. Özellikle organize sanayi bölgemiz doluluk oranında %100 e ulaştı. İyi bir potansiyele sahip. Manisa bölgesinin ikinci büyük organizesi olarak geçmekte? dedi.

Zeytin İhtisas Katma Değerimizi Artıracak

Zeytin İhtisas Organize Sanayi bölgesinin zeytin ve zeytinyağında markalaşmayı hızlandıracağını belirten Ulusoy , burasının iyi bir potansiyel olduğunu belirtti. Ulusoy,?Bizim de (ATSO) ortaklığımız olan Zeytin İhtisas Organize Sanayi Bölgesi de kümeleşme açısından önemli bir yatırım.Umuyorum ki tam bittiğinde çok iyi bir potansiyel yaratacak Akhisar için. Özellikle bizim için marka ürünler ki, zeytin ve zeytin yağı konusundaki  serüvenimizi ve markalaşmamızı hızlandıracak. Katma değerimizi artıracak diye düşünüyorum.

Belediye Başkanına  çok iş düşecek.

Şehircilik açısından belediye başkan adaylarına seçildikleri takdirde çok işler düşeceğini belirten Mehmet Ulusoy sözlerini şöyle devam etti ? Şehirleşme konusunda eksiklerimiz var. Onların giderilmesi konusunda  biz sivil toplum örgütleri de elimizden gelen desteği  vermeye hazırız. Hep birlikte hepimiz Akhisar´da yaşıyoruz. Bu şehir bizim şehrimiz.  Güzel işlerin olması hepimizin temenni ve isteğidir?

Ekonomi iyi değil ancak işadamlarımıza güveniyoruz.

Son günlerde ekonomik olarak zor dönemden geçtiğimizi işaret eden Ulusoy, ülkemizdeki iş adamlarının manevra kabiliyeti yüksek olduğunu belirtti., Ulusoy ? işadamları her türlü koşula çok çabuk adapte oluyor ve ona göre  önlemini alıyor. Ben bu dar boğazın kısa sürede aşılmasını temenni ediyorum. Tabii ki bunu hep birlikte çabalarla gerçekleştireceğiz?dedi.

 

Üniversiteye destek İstedi

Her adaydan ortak istek olarak Akhisar´a üniversite kazandırılması için çalışma yapılmasını belirttiğini söyleyen Ulusoy bu isteğini tekrarladı.

Sayın Başkanım, Şu üniversiteyi artık Akhisar kazandıralım. Dört yıllık bir fakülteyi hak ediyor Akhisar. Çünkü çok hızlı gelişmeler kaydetti. Ekonomisi otuz ilden daha büyük. Bu büyük bir başarı öyküsü aslında. Önemli bir kriter. İki yıllık yüksek okullarımız vardı ve 1200 civarında öğrencimiz vardı. Ancak bu sayımız şu an iki yüz ellilere düştü. Bizim için negatif bir sonuç. Dört yıllık bir fakülte olursa ve Allah´ın izni ile diğer fakülteleri de açtığımızda  neden Akhisar üniversitesine sahip olmasın. Hükümetin, vekilimizin ve sizlerin de çalışmaları ile 220 dönümlük arazi  fakülteler için ayrıldı. Bu b izim için büyük bir kazanç. Orada yapılacak bir dört yıllık fakültenin de devamı gelecektir? dedi.

Türkiye´nin cumhur ittifakına ihtiyacı var

Seçim çalışmalarında kurum ziyaretlerine Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası ile başladıklarını belirten  AK Parti Belediye Başkan Adayı Hüseyin Eryüksel 15 Temmuzda başlayıp geçen seçimde devam eden cumhur ittifakının bir ihtiyaçtan duyduğunu, Türkiye´nin buna ihtiyacı olduğunu söyledi.

Eryüksel konuşmasında şunları söyledi.

Aynı görüşte, vatana, millete ve devlete hassasiyeti olan iki parti beraber  hareket etme kararı aldılar. Ne zaman 15 Temmuz dan sonra.  Buna ihtiyaç olduğu ortaya çıktı. O günden bu yana gerçekten samimi bir şekilde, hem tabanda hem tavanda bu birliktelik devam ediyor ve inşallah bundan sonra da devam edecektir. Buna ihtiyaç var ve bu beka meselesi. Bu gün ekonomisinin bu halde olmasının sebebi de savunmasına yaptığı harcamalar işin doğrusu. Türkiye´nin gazı, petrolü yok,. Ekonomiyi siz daha iyi biliyorsunuz ki devamlı bir akarı yok. İnşallah bu cendereden de çıktıktan sonra genç yatırımcılarımızla ekonomimizi düze çıkaracağız. Bu ilçe de bile bu kadar yatırımcı varsa bu göstergesidir. Zeytin İhtisas Organize sanayi bölgesi Türkiye´de bir ilktir.  Süleymanlı Belediyesi eski başkanı rahmetli Hasan Paşalı´nın ufku ve ileri görüşüyle yola çıkılmıştır. Ticaret odamız, valilik ve belediyemiz sahip çıkarak bu noktaya geldi. İnşallah orada da ikinci ve üçüncüsü olacak. Türkiye´de bir benzeri yok. Burada da biz inşallah sizinle beraber olacağız.?dedi

 

Biz Halkın Başkanı Değil, hizmetkarı, amelesi, hademesiyiz.

Kendi belediyecilik anlayışlarının farkını belirten Eryüksel, Biz belediye çalışanlarının başkanıyız. Halkın hizmetkarı, hademesiyiz dedi.

Eryüksel konuşmasında ?Şimdi seçime gidiyoruz. Akhisar´da yapılmayan eksik şeyler olabilir. Bunlara bir de biz belki kendi tarzımızla dokunacağız, dokunalım. Belediye başkanı belediye de çalışanların başkanıdır. Halkın başkanı değil, hizmet eden hizmetkarı, amelesi  hademesi, her yönüyle. İnşallah bunu gerçekleştirmeye çalışacağız. Bizin dönemimizde bir farklılık olacak ise belki bu olacak? İnşallah bunu gerçekleştirirsek bunun meyvelerini de göreceğiz. Bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ediyoruz. ?dedi.

 

Ahmet Namal; ?Bir Ve Beraberiz.?

MHP Akhisar ilçe başkanı Ahmet Namal,bağımsız Azerbaycan´ın ilk Cumhurbaşkanı Ebulfez Elçibey´in sözünü örnek göstererek  ?cennet mekan Elçibey´in dediği gibi iki devlet tek millet gibiyiz. Biz de şimdi aynı görüşte ve hassasiyette iki partiyiz ancak tek çatı altında birleşeceğiz. Çatlak seslere meydan vermeden çalışacağız. Aynı evin insanıyız. Devlet baba ise biz de onun iki evladı gibiyiz. Aynı babaya itaat edeceğiz.  Sayın Cumhurbaşkanımız Tayip Erdoğan ve liderimiz Sayın Devlet Bahçeli´nin emirlerine riayet edip, emirleri doğrultusunda her şeyden önce içerde ve dışarıda bu kadar sıkıntı varken birlikte hayır, ayrılıkta azap vardır diyoruz.  İçeride bizi parçalamaya çalışan hainlere fırsat vermeden, kol kola, boyun boyuna verip, yirmi dört saate bir yirmi dört saat daha katıp birlikte bu zafere nasıl ulaşırız onun hesabını yapacağız. Kırgınlıklarımız, geçmişte kem sözler söylenmiştir. Herkes eteğindeki taşı dökecek, cumhur ittifakına sadakatin, gösterecek birlikte zafere nasıl uylaşırız onun hesabını yapacağız. Allah mahcup etmesin. Biz Hüseyin başkanımızın yedi gün yirmi dört saat arkasındayız. AK Partili veya MHP ?li olmamız çok önemli değil. Biz yapılacak her hizmetin devlete, Akhisar´a olduğunu düşünerek bu doğrultudaki çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Allah mahcup etmesin? dedi.

İki Parti Tek Vücut

Cumhur ittifakı olarak iki parti tek vücut anlayışı ile çalışıldığını belirten Ak Parti Akhisar ilçe Başkanı İbrahim Sayın ?beş yılda bir yaşanan siyasi partiler bayramı seçim dönemindeyiz. Halkın heyecanı yerinde ve bir cumhur ittifakı olarak hedeflediğimiz ipi göğüslemeye başkanımla birlikte hazırız. 31 martta muvaffak olacağımıza inanıyorum. Allah mahcup etmesin?dedi.

 

 

 

 


Haber Kaynak : haber merkezi


BESİM DUTLULU MAZBATASINI ALDI

BAKIRLIOĞLU; “VATANDAŞ ENFLASYONA YETİŞEMİYOR”

MİLLETVEKİLLERİ VE BAŞKAN ADAYLARI OYUNU KULLANDI

ÖMER İŞÇİ’YE OLAN SEVGİ ÇINARLIKAPI’YA SIĞMADI

DUTLULU 'SANAYİ ARTIK DAHA GÜVENDE' DİYOR

O MAHALLELRE YENİ KREŞLER VE SAĞLIK OCAKLARI GELİYOR

ÖMER İŞÇİ'DEN EFENDİ-CUMHURİYET DOĞAL YAŞAM ALANI MÜJDESİ