SPOR

SPOR Haberleri

EVİNDE İLK MAĞLUBİYET

EVİNDE İLK MAĞLUBİYET

KÖTÜ FUTBOL KÖTÜ SKOR

TFF 1. Lig 11. hafta mücadelesinde Akhisarspor evinde Ankaraspor´a 0-1 mağlup oldu. 28 Kasım Cumartesi günü saat 16.00´da Spor Toto Akhisar Stadyumu´nda oynanan mücadeleyi kazanan Ankara temsilcisi deplasmandaki ilk galibiyetini alırken ev sahibi ekip bu sezon kendi sahasında ilk mağlubiyetini aldı. İlk 45 dakika durağan bir oyun sergilenirken ikinci yarı oyunun gidişatı tamamen değişti. Akhisarspor ikinci yarı hızlı başlayıp art arda bulduğu pozisyonları değerlendiremeyip meşin yuvarlağı ağlarla buluşturamadı. Ankaraspor baskılı oyununu sürdürerek kontra ataktan 75. dakika da Orta Saha oyuncusu Beykan Şimşek ile golu buldu. Böylelikle karşılaşma skoru belirlendi ve mücadele 1-0 Ankaraspor´un galibiyetiyle sonuçlandı. İkinci yarı istenileni elde edemeyen Akigolar mücadeleden mağlubiyet ile ayrılarak 13 puan ile maç fazlasıyla 11. sırada yer aldı. Ankara aldığı 3 puan ile Beypiliç Boluspor´u geride bırakarak ligde 16. sıraya yükseldi.

İLK 11´LER

TFF 1. Lig  11. hafta mücadelesinde Akhisarspor, Ankaraspor ile evinde mücadeleye Lukac, Vrsajevic, Alper Babacan, Musa Nizam, Kadir, Rotman, Yalçıner, Güneren, Onurcan, Çekdar Orhan, Irfan Hadzic ile başladı. Ankaraspor ise deplasman mücadelesine E. Koyuncu, A. Ülgen, L. Gülen, Thales, M. Akan, E. Atila, Stanojevic, E. Ayuk, B. Şimşek, Engin ve Umar ilk 11´iyle başladı.

KARŞILAŞMA ÜZERİNE

Yer; Spor Toto Akhisar Stadyumu

Tarih; 28 Kasım Cumartesi, saat 16.00

Hakemler; Cihan Aydın(Hakem), Hüsnü Emre Çelimli(1. Yardımcı Hakem), Murat Altan(2. Yardımcı Hakem), Abdulbaki Ayyıldız(Dördüncü Hakem)

SARI KARTLAR

Akhisarspor; Rojka Rotman, Ali Kaan Güneren, Çekdar Orhan

Ankaraspor; Stanojevic, Emre Can Atila, Barış Zeren

Goller; Beykan Şimşek

Sakatlıklar; Hasan Ali Adıgüzel

 


Haber Kaynak : Rüstem Savaş


AKHİSARSPOR, PROFESYONEL LİGLERE VEDA ETTİ

OKUL SPORLARI ARTİSTİK CİMNASTİK İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI YAPILDI

UMUTLAR SON 2 MAÇA KALDI

AKHİSARSPOR’DA DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP