FİLENİN ZEYTİNLERİ YENİ SEZONA HAZIRLANIYOR

FİLENİN ZEYTİNLERİ YENİ SEZONA HAZIRLANIYOR

2021-2022 sezonunda Türkiye Voleybol Federasyonu(TVF) 2. Lig’de mücadele edecek Akhisar Belediyesi Kadın Voleybol takımı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

31 Ekim Pazar günü Lig’in ilk mücadelesine evinde çıkacak Filenin Zeytinleri, Antrenör Haluk Güven, yardımcısı Fırat Yapıcı önderliğinde Kapalı Spor Salonu ve Kız Meslek Lisesi’ndeki spor salonunda hazırlıklarını sürdürüyor.
Kulüp Başkanı aynı zamanda Akhisar Belediye Başkan yardımcısı Ekrem Kayserili ile yeni sezon hazırlıkları, sponsorluklar, kulübün durumu ve transferler üzerine konuştuk. Bizleri makamında konuk eden Kayserili’yle konuşmamıza 1 Ekim’de ekibe dâhil olan Pasör Çaprazı Şevval Tetik ve transfer planları üzerine giriş yaptık. Voleybolcuların takıma nasıl dâhil oldukları üzerine gazetemize verdiği demeçte “Transfer üzerine Antrenörümüz Haluk Güven takım için gerekli oyuncuyu buluyor, transfer üzerine görüşmeleri de ben gerçekleştiriyorum. Kendisiyle ya da oyuncunun menajeriyle, genelde voleybolda arkadaşlarımız pek menajer kullanmıyorlar direkt kendileri ile görüşme sağlıyorum.” ifadelerini kullandı. Öte yandan sezon öncesi uyumun artması adına çalışmaların haftanın 6 günü devam ettiğini sözlerine ekledi.

“İKİ VOLEYBOLCUMUZ CİDDİ BİR SAKATLIK YAŞADI”

Yeni sezon hazırlıklarının nasıl devam ettiği üzerine devam eden konuşmamızda “Şuan sürekli olarak hazırlık maçları yapıyoruz. Hatta bu hafta Manisa’da bir turnuva vardı. Ona katıldık. Haftaya da Akhisar’da bir hazırlık maçımız olacak. Maalesef bu süreçte iki voleybolcumuz ciddi bir sakatlık yaşadı. Bu sebeple oluşan açığı kapatmak için bugün yine bir oyuncuyla görüşme sağladık. Muhtemelen de Cuma günü burada olacak. Anlaşırsak takımımıza bir oyuncu daha katacağız. Sonrasında da zaten 2 hafta kaldı maçlara, normal fikstüre dönüp çalışmalarımıza devam edeceğiz. Toplu çalışmalarımız Kapalı Spor Salonu ve Kız Meslek Lisesi’nin salonunda gerçekleştiriyoruz.” dedi.

“FARKLI SPONSORLARLA ÇALIŞMAK İSTİYORUZ”

Sponsorluklar üzerine kısmi çağrıda bulunan Başkan Kayserili “Farklı sponsorlarla çalışmak istiyoruz. Biliyorsunuz ki bu ilk yılımız ve tabi ki bir takımın ilk yılı olması sponsorlar açısından da pek çekici olmuyor. Biz Lig’e başlayalım zaten Lig’deki başarımıza göre veya ismimizin duyulmasına göre çeşitli sponsorluklarla görüşme olacağına inanıyorum. Ama şuan için bir başlangıç, biz Lig’e başlayalım devamı gelecektir.” şeklinde konuştu.

“AKHİSAR’DA BÜYÜK BİR SPORCU ÖZ KAYNAĞI VAR”

Sözlerini Akhisar’da büyük bir sporcu öz kaynağı olduğunu ve kulübün sadece voleyboldan ibaret olmadığını belirterek noktalayan Kayserili “Kulübümüz yanlış anlaşılma olmasın sadece voleyboldan oluşmuyor. Bu kulüp içerisinde başka branşlarımızda var. Bilgi olarak onuda söylemiş olayım. Voleybol olarak Lig’de ilk defa başlıyoruz. Bu başlama sebebimizde bölgemizde gerçekten sporcu anlamında bütün branşlarda büyük bir potansiyel ve öz kaynak var. Bu öz kaynağı harekete geçirmek, Milli Takımda, Sultanlar Lig’inde oynayacak takımlara oyuncu yetiştirmek aslında niyetimiz. İnşallah başarılı olacağımıza inanıyorum. Tüm taraftarlarımızı karşılaşmalarımıza davet diyorum.” dedi. Akhisarlı voleybolseverler tarafından TVF 2. Lig 2021-2022 sezonu dört gözle bekleniyor.


Haber Kaynak : Rüstem Savaş


AKHİSARSPOR, PROFESYONEL LİGLERE VEDA ETTİ

OKUL SPORLARI ARTİSTİK CİMNASTİK İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI YAPILDI

UMUTLAR SON 2 MAÇA KALDI

AKHİSARSPOR’DA DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP