GAİP FİLMİNİN TANITIMI AKHİSAR´DA YAPILDI?

GAİP FİLMİNİN TANITIMI  AKHİSAR´DA YAPILDI?

26 Temmuzda vizyona giren Gaip Filminin basına tanıtımı Akhisar´da yapıldı.

26 Temmuzda vizyona giren Gaip Filminin basına tanıtımı Akhisar´da  yapıldı. Aslen Akhisarlı olan, filmim oyuncularından ve aynı zamanda film ekibinin basın halkla ilişkiler sorumlusu olan Emel Serter, Akhisar´da da Türkiye ile aynı anda vizyona giren Gaip Filminin konu ve tür açısından izleyicilerden beğeni aldığını ve kısa sürede yoğun bir izleyici kitlesine ulaşmayı hedeflediklerini belirtti.

Akhisar´da bir kafede, filmin basına yapılan tanıtımında açıklamalarda bulunan Emel Serter , filmin çekim süreci ve izleyicinin beklentilerine cevap veren yönlerine dikkat çekti. Kısa sayılabilecek bir sürede, ancak özverili bir çalışmayla ortaya çıkardıkları filmin ilk iki günkü gişe satışlarından ve  izleyici tepkilerinden son derece memnun olduklarını belirten Sertel, Akhisar´ın kültüre ve sanata verdiği değeri bildiklerini, kendisinin de Akhisarlı olması dolayısı ile ilk tanıtım toplantısını Akhisar´da yaptıklarını belirtti. Gaip ?in bu ekibin ilk filmi olduğunu belirten Emel Sertel, bir süre sonra Akhisar´ın mekan olarak seçildiği bir filmi de çekmeyi planladıklarını ifade etti.

GAİP AKHİSARDA VİZYONDA

Filmin yapımcısı Kerem Hezer, özverili bir çalışma sürecinden sonra, izleyicinin beklentilerine cevap verebilecek  bir filmi ortaya çıkardıklarını söylediği konuşmasında, konusu itibariyle ilgi çekecek Gaip Filmininin Akhisar´da vizyonda olduğunu belirterek izlemeye davet etti.  

    ARAFTA KALAN BİR ASKERİN GİZEMLİ HİKAYESİ

   Hezer Yapım´ın öncülüğünde senaryosunu Aziz ÖZUYSAL´ın yazdığı, yönetmenliğini Vecihi ENER´in yaptığı, GAİP isimli sinema filminin öyküsü ve ana fikri gerçek bir hikayeden uyarlanmıştır. Gerilim-gizem seven seyircilerin beğenisine sunulmak üzere çekimleri İzmir-Menderes-Yoncaköy´de yapıldı.

Kurtuluş savaşında bir Yunan askeri tarafından haçlı bir hançer ile öldürülen Türk askerinin arafta kalması ve sonrasında iki kız kardeşin dedelerini rüyasında görmesi ile ortaya çıkan gerçekler çözülmez gizemli bir hal alır. 26 Temmuz 2019´da vizyona giren bu film sezonun en ilginç ve en gizemli filmleri arasına girmeye aday.    

KÜNYE - GAİP FİLM

Yapım: Hezer Yapım, Yapımcı: Kerem Hezer, Yönetmen: Vecihi Ener, Yardımcı Yönetmen: Onur Şirin, Görüntü Yönetmeni: Ali İnal Aslan, Senaryo: Aziz ÖZUYSAL, Müzik: Mustafa YAZICIOĞLU, Koordinatör: Aziz Özuysal, Sorumlu Yapımcı: Mecit Ekinci, Basın ve Halkla ilişkiler Sorumlusu: Emel Sertel, Makyöz: Müjgan Eryazan,

Filmin Türü: Korku, Yapım Yılı: 2019, Yapım Ülkesi: Türkiye, Orijinal Dili: Türkçe,

Dağıtıcı Firma: Blackwell Distributions, Vizyon Tarihi: 26.07.2019

Oyuncular: Aziz ÖZUYSAL, Emel SERTEL, Mecit EKİNCİ, Müslüm SAMANCI, Berkan ERDOĞAN, Ayça ÇEÇEN, Mustafa ATALI, Nurcan BAŞDEMİRCAN, Yaprak SİPAHİOĞLU, Derya BALKAYA, Selçuk ÇIKRIK, Elvan KARACA, Dilek DURUL, Hülya TETİK, Hayrettin YERLİKAYA, Cansu KARAHAN, Hazal EGİ, Fırat SELÇUK, Burcu ASLAN, Ümmühan KORKMAZ, Irmak GÜDÜCÜ, Hülya TOPÇU, Ali Asker AKTAŞ, Melisa CİVAN, Mehmet AYAZ

 


Haber Kaynak : erhan çelik


AKHİSAR BELEDİYESİ TAZİYE EVİ’NDE SONA GELİNDİ

İNTERNET MEDYASI İLAN GELİRLERİYLE DAHA GÜÇLÜ

ATSO EKONOMİ KONFERANSINA YOĞUN İLGİ

MANİSA'DA İLK 2 TON SU 1 TL OLDU, KARTLI SAYAÇ ZORUNLULUĞU KALKTI

BAŞKAN ZEYREK, AKHİSAR HEYETİNİ MAKAMINDA AĞIRLADI

HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ

“GELECEĞİMİZE DAİR MÜCADELEMİZ” PROJESİ