GARNİZON KOMUTANI VE ASKERİ PERSONEL, HUZUREVİNİ ZİYARET ETTİ

GARNİZON KOMUTANI VE ASKERİ PERSONEL, HUZUREVİNİ ZİYARET ETTİ

Akhisar Hava Meydan ve Garnizon Komutanı Hava İstihkam Albay Mehmet Şahin, eşi Ferzan Şahin, Hava Meydan Komutanlığında görevli askeri personel,eşleri ile birlikte huzurevini ziyaret etti.

Akhisar Hava Meydan ve Garnizon Komutanı Hava İstihkam Albay Mehmet Şahin, eşi Ferzan Şahin, Hava Meydan Komutanlığında görevli askeri personel,eşleri ile birlikte huzurevini ziyaret etti. Garnizon Komutanı Hava İstihkam Albay Mehmet Şahin, eşi Ferzan Şahin, askeri personel ile eşlerini Akhisar Huzurevi Müdürü Suudi Arslan, huzurevi sakinlerinden Kemal Çakar ile Mehmet Ümit Gürsel karşıladı. Huzurevini ziyaret eden ve huzurevindeki çalışmaları yakından görerek huzur evi sakinleri ile sohbet etmek ve hal  hatır sormak için ziyaret edildiğini belirten Garnizon Komutanı Mehmet Şahin; ?Akhisar´ımızın değerleri ve büyüklerimizi huzurevinde personel ve eşlerimiz ile görmek istedik. Onların  geçmişteki kültürü biz gençlere de aktarsınlar istedik, onlardan bir şey öğrenelim dedik. Bu ziyaretimizden çok mutluyuz ve sevinçliyiz. Onları da Hava Meydanımıza alacağız e kısa sürede onlarla turlar yapacağız, onları  ağırlayacağız. Onlar bizim baş tacımız, onları çok seviyoruz. Sayın müdürümüzde çok güzel iler yapmış onları da yerinde gördük.? dedi. Garnizon Komutanı ve askeri personel ile birlikte Huzurevi kafeteryasındaki sohbetten sonra odaları ziyaret edip odalarda kalan yaşlıların ellerini öpüp hal ve hatırlarını sordular. Huzurevinde  şark köşesini ve Yaşlıların hoşça vakit geçirmek ve uğramaları için yapılan el sanatları atölyesini de gezerek yaşlıların yapmış oldukları el sanatlarını yerinde incelediler.

Hava Meydan ve Garnizon Komutanı Mehmet Şahin ile askeri  personel, huzurevi yaşlılarıyla toplu halde hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra vedalaşarak Huzurevinden ayrıldılar.


Haber Kaynak : erhan çelik


ENERJİ SA'DAN OKUL ÖNCESİ EĞİTİME ANLAMLI DESTEK

DUTLULU “AKHİSARLILARIN DESTEĞİYLE BİZ BU SEÇİMİ KAZANACAĞIZ”

CUMHUR İTTİFAKI ADAYI ÖMER İŞÇİ'DEN ENGELSİZ YAŞAM ALANI MÜJDESİ

AKHİSAR’DA 461 SANDIKTA 138 BİN 841 SEÇMEN OY KULLANACAK

BAŞKAN DUTLULU, İFTARIN BEREKETİNİ AKHİSARLILARLA PAYLAŞIYOR

SELÇUK ÖZDAĞ CENGİZ ERGÜN’Ü MAL VARLIĞINI AÇIKLAMAYA DAVET ETTİ

HACET; “ŞANTİYELERDE, MÜHENDİSLERE YÖNELİK ŞİDDET SON BULSUN!”