GELECEK SEZON HAZIRLIKLARI BAŞLADI

GELECEK SEZON HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Türkiye Basketbol Ligi takımlarından Akhisar Belediyesi Basketbol takımı gelecek sezon hazırlıklarına başladı.

Türkiye Basketbol Ligi takımlarından Akhisar Belediyesi Basketbol takımı gelecek sezon hazırlıklarına başladı. 2020-2021 sezonuna yeni teknik ekip ve takıma gelen yeni oyuncular ile transfer çalışmalarını tamamlayan Yeşil Devler sabah ve akşam antrenmanları yaparak lige hazırlanıyor.

2020-2021 İLK YARI FİKSTÜRÜ

Türkiye Basketbol Ligi fikstürü çekildi. Yeşil Devlerin 2020-2021 sezonunda ilk hafta rakibi GCT Düzce olacak. İlk yarı fikstürünün geri kalan 14 haftasında ise Akhisar Basketin rakipleri;

2. hafta Mamak Belediye,

3. hafta Gemlik Basket,

4. hafta rakibi Sigortam.net,

5. hafta rakibi Semt77 Yalova,

6. hafta rakibi Merkezefendi Bld.

7. hafta Anaolu Basket,

8. hafta ?

9. hafta rakibi Manisa BBSK,

10. hafta Bornova Bld.spor,

11. hafta Fethiye Belediye,

12. hafta Balıkesir Bşb.

13. hafta Samsunspor,

14. hafta Finalspor ve

15. hafta Bakırköy Basket olacak.

FEDERASYON KUPASI GRUPLARI

2020-2021 sezonu Erkekler Federasyon Kupası 27 Eylül´de başlayacak. Akhisar Belediyesi Basketbol takımı Federasyon Kupası D Grubunda yer alacak. Rakipleri ise;      Balıkesir Bşb. Mamak Belediyesi Basketbol takımı ve Merkezefendi Bld.

Türkiye Basketbol Federasyonu resmi internet sitesinden konu üzerine paylaşım gerçekleştirildi ve paylaşımda ?ING Basketbol Süper Ligi kura çekiminin ardından, Türkiye Basketbol Ligi´nin de fikstürü belirlendi.
Kura çekiminde konuşan TBF Erkek Ligleri Direktörü Derya Yannier, ?Geçtiğimiz Mart ayında, küresel pandemi süreci nedeniyle tüm takımlarımızla konuşarak liglerimizi durdurma kararı almıştık ve hala bu sürecin içindeyiz. Basketbola dönmek için çok heyecanlıyız. Doğru önlemlerle, riskleri minimuna indirerek basketbola dönme amacındayız. Bunun için bir protokol yayımladık ve çok kapsamlı önlemler aldık. Tüm senaryoları belirledik. Çok dinamik ve değişken bir süreçten geçiyoruz. Bu süreçte sürekli koordine halde olmalıyız. Olağan şartlar içindeki planlamamızı hayata geçirmeyi umuyoruz. Bizim için en önemli şey tüm paydaşlarımızın sağlığını korumak. Test maliyetleri ile ilgili tüm kulüplerimizin sıkıntıda olduğunu biliyoruz ancak sağlığı ikinci plana atmamız gibi bir durum söz konusu olamaz. Maliyetleri minimuma çekmek için her ihtimali değerlendiriyoruz. Kulüplerimizle sürekli irtibat halinde olacağız. Herkese sağlıklı ve başarılı bir sezon diliyorum.´ şeklinde konuştu.? İfadeleri yer aldı.


Haber Kaynak : Rüstem Savaş


TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP

AKHİSARSPOR BERABERE KALDI

MANİSA BBSK’DEN AKHİSAR BELEDİYESPOR’A DESTEK

50 YAŞ MASTERLARDAN AKHİSARSPOR’A ZİYARET

ORYANTİRİNG İL BİRİNCİLİĞİNDE ZEYNEP GÜLİN ÖNGÖR MTAL İMZASI

YENİŞEHİRLİOĞLU AVRUPA ŞAMPİYONU AKTÜRK’Ü MİSAFİR ETTİ