SİYASET

SİYASET Haberleri

GELENBE´DE HACET´E BÜYÜK İLGİ

GELENBE´DE HACET´E BÜYÜK İLGİ

Cumhuriyet Halk Partisi Manisa 6. Sıra Milletvekili adayı Hayriye Hacet, seçim çalışmalarına doğum yeri olan Kırkağaç ilçesi, Gelenbe mahallesinde devam etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Manisa 6. Sıra Milletvekili adayı Hayriye Hacet, seçim çalışmalarına doğum yeri olan Kırkağaç ilçesi, Gelenbe mahallesinde devam etti.Kırkağaç ilçe örgütü ile birlikte  pazarcı esnafı ve vatandaşla sohbet eden Hacet hemşehrilerinden büyük ilgi gördü.

Hacet; ?Ben sizden biriyim,bir çoğunuzla tütün tarlasında pamuk tarlasında  birlikte çalıştık ekmeğimizi bölüştük. Şimdi ovada tütün yok,pamuk yok arpa buğday hiç yok. Yanlış tarım politikaları nedeniyle çiftçimiz mağdur. Gençlerin topraktan, çitten çubuktan umudu kalmamış, kendilerini Manisa´ya, fabrikalara atmaya bakıyorlar. İstiyorlar ki, bir işleri, aşları, emeklilikleri olsun. Ama ücret az, hayat pahalı. Buradaki Anne Babalar, Manisa´da yaşayan evlatlarına kira desteği göndermeye çalışıyor. Gençler  kredi borcu nedeniyle köylerini topraklarını analarını babalarını bırakıp kaçmak zorunda kalıyorlar. Sizlere Muharrem İnce´nin selamını getirdim biz bu durumu biliyoruz ve reçetemiz de elimizde.

Biliyorsunuz babamın liderliğinde sizlerin desteği ile Gelenbe´miz belediye olmuştu. Gelenbe´miz belediye iken bir çok hizmetten faydalandık,derdimizi belediye başkanına gittik anlattık hemen çözdürdük.Şimdi ne durumdayız belediye binamız boş bize ait olan araçlar satıldı,köylerimizde köy tüzel kişilikleri kaldırıldı. Bizim iktidarımızda sözümüz söz kapanan belediyeler açılacak,köy tüzel kişilikleri geriye verilecek.

Ben umudu örgütlemek için yola çıktım sizlerin desteğine ihtiyacımız var kızınız,arkadaşınız, tarla komşunuz,ev komşunuz,ablanız,öğretmeniz olarak sizlere sesleniyorum ?Muharrem İnce silerden biri bizlerden biri,üreten bir Türkiye´yi yeniden kurmak istiyor gelin destek verin, 24 Haziran günü oyunuzu Muharrem İnce´ye ve CHP2ye verin ve Türkiye´ye sahip çıkın. CHP iktidarında Gelenbe kazanacak,Kırkağaç kazanacak,Manisa kazanacak ve TÜRKİYE KAZANACAK ?dedi.


Haber Kaynak : haber merkezi


DUTLULU 'SANAYİ ARTIK DAHA GÜVENDE' DİYOR

O MAHALLELRE YENİ KREŞLER VE SAĞLIK OCAKLARI GELİYOR

ÖMER İŞÇİ'DEN EFENDİ-CUMHURİYET DOĞAL YAŞAM ALANI MÜJDESİ

AKHİSAR’A YENİ KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİ GELİYOR

BAŞKAN DUTLULU’DAN GENÇLERE DÜĞÜN SALONU MÜJDESİ

BAŞKAN DUTLULU’DAN 3 MAHALLEYE KREŞ MÜJDESİ

AKHİSAR’A ATATÜRK ANI EVİ AÇILACAK