Genç çift Öğretmenler Günü´nde çifte mutluluk yaşadı

Genç çift Öğretmenler Günü´nde çifte mutluluk yaşadı

Manisa´nın Köprübaşı ilçesinde İngilizce Öğretmenliği yapan Cansu Kılıç´la Şanlıurfa´da Öğretmenlik yapan Hasan Demiral hayatlarını 24 Kasım Öğretmenler Günü´nde birleştirdi.

Manisa´nın Köprübaşı ilçesinde İngilizce Öğretmenliği yapan Cansu Kılıç´la Şanlıurfa´da Öğretmenlik yapan Hasan Demiral hayatlarını 24 Kasım Öğretmenler Günü´nde birleştirdi. Ders biter bitmez önce uçakla yolculuk eden ardından da kendisini bekleyen özel arabayla nikahına yetişen genç Öğretmen Demiral Köprübaşı Belediye Başkanı Zafer Mergen´in makam odasında kıyılan nikah töreni girişinde alkışlarla karşılanarak unutulmayacak çok önemli bir an yaşandı.

Manisa´nın Köprübaşı İlçesi Gazi Ortaokulunda İngilizce Öğretmenliği yapan Cansu Kılıç´la Şanlıurfa merkezde Öğretmenlik yapan Hasan Demiral 24 Kasım öğretmenler Gününde hayatlarını birleştirerek çifte mutluluk yaşadı. Genç çift aynı zamanda Öğretmenler günü olan 24 Kasım´ı tercih ederek seçtiklerini belirterek her 24 Kasım´da hem mesleklerini hem de hayatlarını birleştirmenin mutluluğunu yaşayacaklarını belirttiler.

Köprübaşı Belediye Başkanı Zafer Mergen´de genç çifte mutluluk dileklerini iletmesinin ardından tüm Öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü´nü kutladığını ifade etti. Mergen, ?Gelin hanım Cansu Kılıç Öğretmenimiz ilçemize bağlı Borlu mahallesi Gazi Ortaokulundan tanıdığımız, öğrencilerimizin, öğrencilerimizin, meslektaşlarının ve bizlerin takdirini kazanmış başarılı bir Öğretmenimiz, eşi beyefendi de Şanlıurfa´da Öğretmenlik mesleğini icra ediyor. Onların bu mutlu günlerine hem tanıklık etmek hem de nikahlarını kıyarak birleştirmekten bahtiyarlık duyuyor, genç çifte ömür boyu sağlık, mutluluk, huzur diliyorum? diye konuştu.

Genç Öğretmen Çift Cansu Kılıç´la Hasan Demiral´ı Başkan Zafer Mergen´in yanısıra eşi Müzeyyen Mergen ve çiftin Öğretmen arkadaşları da yalnız bırakmayarak mutluluklarına ortak oldular

 

 


Haber Kaynak : haber merkezi


AKHİSAR’A YENİ MESLEK LİSESİ KAZANDIRILIYOR

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ'NDEN BİRLEŞTİRİLMİŞ SINIFLI OKULLARA ZİYARET

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ERDEM YIRCALI ANAOKULUNU ZİYARET ETTİ

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI HUKUK HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRÜ'NDEN AKHİSAR ZİYARETİ

YAPIMI VE GÜÇLENDİRME ÇALIŞMALARI DEVAM EDEN OKULLAR YERİNDE İNCELENDİ

“ATATÜRK ÇOCUKLARI UZAYDA”

06 ŞUBAT DEPREMİ SENEİDEVRİYESİNDE OKULLARDA ANILDI