GENÇ İŞLETMECİ ATATÜRK MAHALLESİNDE KIRAATHANE AÇTI

GENÇ İŞLETMECİ ATATÜRK MAHALLESİNDE KIRAATHANE AÇTI

Akhisar´da İmren Kıraathanesi Atatürk Mahallesi 355 Sokak No:20/A´da hizmete açıldı.

Akhisar´da İmren Kıraathanesi Atatürk Mahallesi 355 Sokak No:20/A´da hizmete açıldı. İmren Kıraathanesi açılışına Akhisar Kahveciler Odası Başkanı Erkin Güney, Terziler Odası Başkanı Sami Ekerbiçer ve Bakkallar Odası Başkanı Zafer Kara, İmren ailesi ve yakınları katıldı.

Kıraathane açılışı öncesi Birlik Camii İmamı Cafer Akat dua yaptırdı. Ardından Bakkallar Odası Başkanı Zafer Kara ve Kahveciler Odası Başkanı Erkin Güney konuşma yaptı.  Bakkallar Odası Başkanı Zafer Kara açılış konuşmasında, ? Kardeşimiz bizleri de açılışına davet ederek mutlu etti. Genç kardeşimize hayırlı, bereketli kazançlar dilerim. Allah yar ve yardımcısı olsun? dedi. Kahveciler Odası Başkanı Erkin Güney, ? Kahveciler ailesine genç bir kardeşimiz katıldı. Kardeşimiz böyle aktivasyonu yüksek bir işi seçmesi bizleri mutlu etti. Şahsım ve Kahveciler Odası adına kardeşimizi kutluyor. Hayırlı, bereketli işler diliyorum? dedi.

İmren Kıraathanesi işletmecisi Burak İmren ve Oda Başkanları Erkin Güney, Sami Ekerbiçer ve Zafer Kara getirilen tebriklerle açılış kurdelesini kestiler.

İmren Kıraathanesi İşletmecisi Burak İmren tarafından yaptırılan lokma hayrı açılışa katılan misafirlere,  çay eşliğinde ikram edildi. 




MASKİ’DEN AÇIKLAMA

AKHİSAR BELEDİYESİ TAZİYE EVİ’NDE SONA GELİNDİ

İNTERNET MEDYASI İLAN GELİRLERİYLE DAHA GÜÇLÜ

ATSO EKONOMİ KONFERANSINA YOĞUN İLGİ

MANİSA'DA İLK 2 TON SU 1 TL OLDU, KARTLI SAYAÇ ZORUNLULUĞU KALKTI

BAŞKAN ZEYREK, AKHİSAR HEYETİNİ MAKAMINDA AĞIRLADI

HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ