GÖLET´TE AÇIK HAVA SİNEMA GÜNLERİ BAŞLADI

GÖLET´TE AÇIK HAVA SİNEMA GÜNLERİ BAŞLADI

Akhisar Belediyesi tarafından organize edilen açık hava sinema günleri Gölet alanında ?Her Şey Çok Güzel Olacak? isimli film ile başladı.

Akhisar Belediyesi tarafından organize edilen açık hava sinema günleri Gölet alanında ?Her Şey Çok Güzel Olacak? isimli film ile başladı. Akhisar Belediyesi tarafından oluşturulan sinevizyonda yediden yetmişe vatandaşlar çimlerin üzerinde minderler eşliğinde film izleme keyfi yaşadı.

Okulların kapanması ve öğrencilerin de tatile girmesi nedeniyle ?Açık Hava Sinema Günleri´ kapsamında başrollerini Cem Yılmaz ve Mazhar Alanson´un rol aldığı ?Her Şey Çok Güzel Olacak? filmi gösterildi. Etkinliğe katılan Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu da ailesi ile birlikte filmi Akhisarlılar ile birlikte izledi. Sinema günlerini planlarken unutulan açık hava sinemalarını tekrar gündeme getirmek istediklerine vurgu yapan Başkan Dutlulu, bir yandan sinema izlemenin nostaljik keyfini yaşayacağız bir yandan da ailemizle, dostlarımızla güzel bir ortamda bulunmanın hazzını hissedeceğiz. Yaz boyunca haftada iki gün Pazartesi ve Perşembe günleri tüm halkımızı açık hava sinema günlerine davet ediyorum? dedi.

Öte yandan Perşembe akşamı vefatının 19.yılında Yeşilçam´ın usta ismi Kemal Sunal´ın filmi yayınlanacağı bildirildi.


Haber Kaynak : haber merkezi


MASKİ’DEN AÇIKLAMA

AKHİSAR BELEDİYESİ TAZİYE EVİ’NDE SONA GELİNDİ

İNTERNET MEDYASI İLAN GELİRLERİYLE DAHA GÜÇLÜ

ATSO EKONOMİ KONFERANSINA YOĞUN İLGİ

MANİSA'DA İLK 2 TON SU 1 TL OLDU, KARTLI SAYAÇ ZORUNLULUĞU KALKTI

BAŞKAN ZEYREK, AKHİSAR HEYETİNİ MAKAMINDA AĞIRLADI

HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ