GÖRDES VE DEMİRCİ´YE YILIN İLK KARI YAĞDI

GÖRDES VE DEMİRCİ´YE  YILIN İLK KARI YAĞDI

Gördes ve Demirci´ye yılın ilk karı Ekim ayının son günlerinde yağmaya başladı.

Gördes ve Demirci´ye  yılın ilk karı Ekim ayının son günlerinde  yağmaya başladı. Akhisar´da vatandaşlar sabah soğuk bir güne uyanırken Gördes´in  Çiçekli, Kalemoğlu ve  Demirci´nin Akçekertik, Başalan, Türkmen Dağı, Bardakçı, Mahmutlar mahallesi  sabaha soğuk hava ile birlikte hafif kar yağışıyla uyandı. Gördes´in  Çiçekli ve Kalemoğlu ve

Demirci´nin Akçekertik, Başalan, Türkmen Dağı, Bardakçı, Mahmutlar mahallesi  sabah başlayan hafif kar yağışı yerleri yer yer beyaza bürüdü. Diğer taraftan Demircideki kar manzaraları kartpostalları aratmadı.  

 Yerlerin hafif yağan kar ile birlikte beyazlamasını gören vatandaşlar ?Kışın geldiği belli oldu´ diyerek fotoğraf çekmeyi de ihmal etmedi. Cumartesi´den sonra hava sıcaklarının biraz yükseleceği tahmin edilirken her ne kadar sıcaklar artış yapsa da kışın geldiği yavaş yavaş belli oldu. 1 yıl sonra  tekrar kar sevinci yaşayan vatandaşlar  bir taraftan da kış hazırlıklarını bitirmeye, tarlalarda varsa ürünlerini havalar daha iyice soğumadan toplama telaşına girdi.


Haber Kaynak : erhan çelik


AKHİSAR’DA 23 NİSAN ÇOCUK BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANACAK

AKHİSAR’DA 23 NİSAN KUTLAMALARI BAŞLADI

ASAYİŞ VE GÜVENLİK DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

MASKİ’DEN AÇIKLAMA

AKHİSAR BELEDİYESİ TAZİYE EVİ’NDE SONA GELİNDİ

İNTERNET MEDYASI İLAN GELİRLERİYLE DAHA GÜÇLÜ

ATSO EKONOMİ KONFERANSINA YOĞUN İLGİ